CRÒNICA: COVISA MANRESA – UD IBIZA GASIFRED

Covisa Manresa 3 – 5 UD Ibiza Gasifred

Manresa: Cella, Cols, Aaron, Noguera, Manu; Lavado, Ambrós, Iker, Santa, Riba, Pere Aran i Arriero

Gasifred: Karpiak, Marrupe, Delgado, Valdes, Buitre; Mehdi, Charly, Cecilia, Llamas, Cristian, Iker Fdez i Yeray

Gols: 0-1 Llamas min.7, 0-2 Valdes min.11, 1-2 Santa min.15, 1-3 Cecilia min.24, 2-3 Manu min.31, 2-4 Cecilia min.33, 3-4 Cecilia p.p. min.34, 3-5 Charly min.38

Els joves jugadors manresans van oferir un bon partit però no va ser suficient per derrotar a un potent Ibiza que ja s’estabilitza definitivament en zona play-off i que aspira a tot. Els manresans van anar a remolc durant tot el partit però sempre a prop en el marcador i la falta d’encert va acabar ser determinant en el resultat final.

El conjunt eivissenc continua amb la seva gran condició d’equip visitant i va mostrar al Pujolet les seves cartes per tal de classificar-se per el play-off. Tot i un inici igualat, els visitants ja manaven per 0-2 als primers 10 minuts de partit,  una diagonal llarga de Lavado sobre Santa feia que aquest envies l´esfèrica a l´escaire del internacional serbi recentment fitxat del Betis.

Els col·legiats també van treure de polleguera a la parròquia manresans no xiulant un penal sobre Aaron considerant-lo fora l’àrea i una sisena falta poc després. Abans Lavado havia errat un llançament de doble penal que va enviar al pal.

A la segona part, els de Borja Burgos han mantingut el bon joc realitzat a la segona fase del primer temps. Als sis minuts en una acció de contracop, els eivissencs han fet el tercer quant els manresans estaven gaudint de mes ocasions clares de gol.

En una bona pressió, Manu ha fet el segón dels de casa deixant el partit altre cop ben obert amb només un gol per sota. El gol de l’empat podia arribar d´un moment a l’altre i només ho ha evitat el porter visitant i el poc encert ofensiu dels blanc i vermells.

Poc després, una acció amb el porter serbi en posicions avançades, ha comportat una passada d´aquest a Cecilia quer ha fet el quart. No s´ha vingut abaix l’equip manresà i un xut de Manu, ha topat amb un jugador local que a pròpia porta ha transformat el tercer gol local.

El Manresa ho seguia intentant i semblava que l’empat era possible però en una acció personal Charly s’encarregaria de dilapidar definitivament les opcions manresanes a dos minuts per el final.

Avui, partit de Copa Catalunya a Linyola i el proper partit de lliga ens espera a Esplugues de Llobregat d’aqui un parell de setmanes.