Notícies

Prèvia: COVISA MANRESA FS – UD IBIZA GASIFRED

Covisa Manresa – UD Ibiza Gasifred

DISSABTE 4 DE FEBRER, 16:00

19ª JORNADA

 

Arriba a Manresa el millor equip com a visitant. Els illencs tenen un percentatge de resultats memorable com a visitants amb només una derrota de vuit sortides. Va ser la que varen patir a terres valencianes contra el Picassent. Pel que fa a la resta de partits, quatre victòries (Canet de Mar, Barceloneta, Cerdanyola i Industrias) i tres empats amb Natació Sabadell, Nueva Elda i Mataró.
Com a local, va començar la lliga de forma deficient. Tres derrotes consecutives a l´inici ( entre elles la del Manresa) el varen deixar en aquell moment en una situació complicada, s´ha refet desprès amb set  victòries consecutives.
Ibiza Gasifred es hores d´ara es tercer a la classificació amb 36 punts, tres per sobre els manresans que son quarts. Es l’equip més realitzador amb 85 gols ( 79 Covisa ) i ha rebut set gols menys que els manresans.
Per aquest partit i per la resta de temporada, el conjunt que dirigeix l´ex barça Jose Fernandez te la baixa del santvicentí Alex Garcia, l´ex jugador a les bases del Covisa Manresa i FC Barcelona, ha fitxat per l´equip gallec del Noià recenment a la primera divisió
Pel que al Covisa Manresa, queden fora de la convocatòria per lesió Asis i Terri. Cal revertir la situació dels darrers dos partits després de dues derrotes com a visitant força considerables pel que fa als seus resultats.
DIUMENGE, COVISA ENTRA A LA COPA CATALUNYA: LINYOLA FS – COVISA MANRESA
Aquest diumenge  entra en competició de la Copa Catalunya el Covisa Manresa. Ho farà a Linyola, equip de 3a divisió Nacional que va deixar fora de competició en la ronda anterior al Futbol Sala Moià. Amb un sistema de competició a partit únic, es jugarà a les 6 de la tarda a terres lleidatanes.
JORNADA
Covisa Manresa – UD Ibiza Gasifred       Dissabte 4 de febrer (16:00)
ETB Calvia – Cerdanyola                         Dissabte 4 de febrer (16:00)
FS Canet – Penya Esplugues                  Dissabte 4 de febrer (18:00)
Industrias B – Barceloneta                       Dissabte 4 de febrer (18:00)
FS Picassent – Ripollet                            Dissabte 4 de febrer (18:30)
CN Sabadell – Escola Pia                        Dissabte 4 de febrer (19:45)
Hospitalet – Nueva Elda                          Diumenge 5 de febrer (12:00)