Notícies

CRÒNICA: NUEVA ELDA – COVISA MANRESA

CD Nueva Elda 9 – 4 Covisa Manresa FS

Nueva Elda: Marcos, Murillo, Castell,Carlos i Fali; Tico, Amorós, Omane, Iker, Jordi, Faly i Jordi.

Manresa: Arriero, Noguera, Aaron, Terri i Ambrós; Lavado, Xavi Cols, Santa, Manu, Riba,Iker i Cella

Gols: 1-0 Carlos min.1, 1-1 Terri min.2, 2-1 min.5 Juan, 3-1 min.16 Miguel, 4-1 Juan min.18, 5-1 Carlos min.19, 6-1 Murri min.22, 7-1 Alberto min.28, 7-2 Cols min.32, 8-2 Fali min.32, 8-3 Cols min.34, 8-4 Iker min.36, 9-4 Javi min.38

 

EL MANRESA REP UNA ESCANDALOSA GOLEJADA:

18 gols encaixats en dos partits, aquesta es la esgarrifosa i abultada xifra del Manresa que no ha sortit ben parat dels dos darrers desplaçaments. El Covisa ha encaixat el primer només començar i ha perdut el partit en el tram final de la primera meitat havent d’anar a remolc a la segona.

Ha sigut un partit que ha deixat un deja-vu practicament calcat al d’Hospitalet, inclós pel que fa el resultat, els locals s’avançaven als 12 segons de joc, Terri anivellaria el matx ràpidament però els locals es tornaven a avançar (2-1) Poc desprès Iker Benitez ha pogut ampliar les diferències `però el pal ho ha evitat. Al minut 16, Miguel ha posat les coses molt a favor del seu equip amb un tercer gol. Dos gols més deixaven un panorama molt negre de cara a la represa.

Només començar la segona, els locals tornaven a colpejar i Borja Burgos no va tenir més opció que haver de recòrrer al sistema de porter-jugador.

Amb el parcial de 7 gols a 1, Xavi Cols ha fet el segón i la resposta golejadora d´un i altre equip ha estat un intercanvi de cops amb dos gols locals i tres dels manresans.