Notícies

Prèvia: CD Nueva Elda – Covisa Manresa

C.D. Nueva Elda – Covisa Manresa F.S.

Dissabte 28 de gener – Jornada 18

Pabellón Florentino Ibañez (Elda)

 

El Covisa Manresa es desplaça aquest mateix Divendres ja cap a terres alicantines per enfrontar-se demà al CD Nueva Elda, després del mal partit a Hospitalet, els de Borja Burgos voldràn netejar aquesta imatge davant un rival que es troba just per sota del ‘Top-Four’

Nueva Elda ocupa la cinquena posició amb 27 punts, a 6 punts del quart lloc que de forma momentània ocupa el Manresa. Com a local, Elda tant sols ha guanyat dos partits (Canet e Industrias B) i n’ha empatat fins a 5 (Hospi, Ibiza, Barceloneta, Mataró i Picassent) les dues derrotes han estat contra Cerdanyola i CNS. En el global, 7 victòries, 6 empats i 4 derrotes, 65 gols a favor per 54 en contra.

Nueva Elda lluny de casa seva ha fet bons resultats en les vuit sortides. Ha guanyat en cinc ocasions, ha empatat en una i ha perdut en dues, en una d’elles a Manresa en el tercer partit de lliga i l´ultima dissabte passat a Canet de Mar.

Com ja hem comentat, el conjunt manresà surt avui divendres a la tarda per descansar i fer nit a Valencia. El dissabte al matí reempendrà el viatge direcció Elda a l’espera del partit a les 6 de la tarda.

 

ASIS Baixa per tres mesos: No entrerà a la convocatòria el jugador Asis. Després de molts tira i arronsa al jugador se li ha diagnosticat una lesió al tendó del quàdriceps amb un trencament important. El jugador ja porta molts dies sense poder anar convocat pels mateixos problemes físics. Ara pero, hi ha un diagnòstic mèdic clar. Qui tampoc entrarà a la convocatòria es Pere Aran. Els dotze convocats viatgen amb l´equip tot i que en la sessió vespertina de dijous alguns varen tenir problemes físics.

La RFEF sol·licita al·legacions a L´Hospitalet: El Juez Único de Disciplina de Fútbol Sala ha concedit un plaç de 10 dies a l’Hospitalet per tal presenti al·legacions i les proves que estimi convenients en defensa dels seus drets. El motiu l´alineació indeguda del seu jugador el diumenge passat davant Covisa Manresa. Recordem que el club manresà va presentar al·legacions al detectar que l´Hospitalet va fer jugar un jugador amb mes de 23 anys essent de l´equip filial.