Notícies

CRÒNICA: Hospitalet Bellsport – Covisa Manresa

Covisa Manresa FS 9 – 5 Covisa Manresa

Hospitalet: Sanguino, Ramon, Chechi, Coca i Besalduc; Xavi, Oleguer, Ivan, Marc, Calero, Eric i Miñano.

Manresa: Arriero, Lavado, Cols, Santa i Manu; Pere Aran, Manu, Iker, Aaron, Terri, Ambrós, i Cella.
Gols: 1-0 Chechi min.4 , 2-0 Aaron pp min. 5, 3-0 Ivan min.8, 3-1 Aaron min.18, 4-1 Chechi min.20, 5-1 Marc min.24, 6-1 Marc min.25, 7-1 Ivan min.27, 7-2 Manu min.30, 7-3 Terri min.31, 8-3 Ivan min.34, 8-4 Iker min.34, 8-5 Manu min.38, 9-5 Ramon d.p. min.39

Fi a la ratxa. Després de 7 victòries consecutives, el Manresa ha caigut aquest migdia de forma merescuda davant un gran conjunt, els manresans, a remolc durant tot el partit, no han tingut opcions de puntuar i s’han vist desbordats des del començament.

El partit s’ha perdut a la primera part especialment als primers compassos del matx: Els locals, amb baixes importants en el dia d’avui, han marxat al descans amb un 4-1 a favor. Un Manresa poc intens i imprecís veia com els locals ja marxaven per 3-0 als 8 de la primera part aprofitant errades dels vermell i blancs. Aaron retallava distàncies en una bona jugada col·lectiva amb Iker però un darrer gol local significava el 4-1 amb el que s’arribava a la mitja part.

La segona part començava de la pitjor manera possible, els locals seguien agafant amb els pixats al ventre als manresans i anotaven dos gols més. Davant aquesta situació, Borja Burgos no va tenir més opció que sortir amb el sistema de porter-jugador, on dues pèrdues de pliota significarien dos gols més.

Manu i Terri escurçaven distàncies i el Manresa semblava que podia entrar dins el partit, i podria haver estat tot més positiu si s´haguèssin transformat un parell de clares ocasions de gol. En el moment de ser prop de tenir a favor el gol average amb un parcial de 8 gols a 5 (4-2 a la primera volta) una acció individual desafortunada en falta en atac a propiciat el novè gol local des del punt de doble penal. El partit acabaria amb el resultat final de 9-5