Notícies

PRÈVIA: HOSPITALET BELLSPORT – COVISA MANRESA

AE BELLSPORT – COVISA MANRESA 

DIUMENGE 22 de GENER a (12:00) , PAVELLÓ SERGIO MANZANO

 

Segona jornada de la segona volta de la competició aquest diumenge a l´Hospitalet de LLobregat. En aquesta ocasió, Covisa Manresa va a una de les pistes més complicades de la categoria. I ho fa després de set victòries consecutives per tal de mantenir aquesta segona posició a la taula.

El conjunt de Antonio Mesa es tercer a la classificació amb 31 punts. Ha abandonat el segón lloc que ara ocupen els manresans al perdre dissabte passat al Joan Creus de Ripollet.

Els del Llobregat son l’equip menys golejat de la categoria amb diferència amb els altres equips  amb només 38 gols encaixats. En canvi, en l´apartat golejador els manresans els superen ja que n´han fet 70 i els de l´Hospitalet 61. Ara a dos punts per sobre a la classificació del seu rival, Covisa Manresa intentarà mantenir aquesta rauxa positiva davant un equip que al Sergio Manzano ha perdut en una ocasió de 8 partits jugats ( Mataró) ha empatat en dues ( Calvià i Industrias ) i ha guanyat en cinc ( Ripollet, Irefranck Elx, Picassent, Natació Sabadell i Cerdanyola). Com a visitant també a jugat 8 partits amb només dues derrotes, el primer partit de lliga a Manresa ( 4-2 ) i l’últim a Ripollet dissabte passat ( 3-2 ). En la resta de partits ha empatat a Elda i Barceloneta i ha guanyat a Eivissa, Esplugues, Escola Pia Sabadell i Canet.

Observades aquestes dades del rival, hem de comentar que l’equip manresà només tindrà en principi la baixa de Asis ja que la rest d’efectius estan tots ells a disposició de Borja Burgos a excepció també de la desconvocatoria de Riba.