Notícies

CRÒNICA: MANRESA – CANET

COVISA MANRESA 7 – 4 FS CANET

 

Manresa: Arriero, Lavado, Noguera, Manu, Ambrós; Santa, Aaron, Cols, Pere, Riba, Cella

Canet: Urrea, Julian, Iñaki, Sanchez, Victor; Sanz, Bosch, Carmona, Izquierdo, Jacobo, Estrada

Àrbitres: Galí Pallejà i Guerrero Moreno

Gols: 1-0 Noguera min.2, 2-0 Manu min.3, 2-1 Iñaki min.4, 2-2 Carmona min.7, 3-2 Lavado min.10, 3-3 Carmona min.11, 4-3 Manu min.19, 5-3 Manu min.26, 6-3 Pere Aran min.29, 6-4 Carmona min.31, 7-4 Pere Aran min.33

 

El Manresa tomba el Canet a casa, convenç i segueix de dolç, firmant així la setena de forma consecutiva pels de Borja Burgos abans d’encarar una ‘tourmalet’ en tota regla.

El partit començava sorprenentment de forma trepidant: Noguera i Manu donaven avantatge als nostres només començar, el Canet retallaria poc després (2-1)

Va ser als 5 minuts de joc, quan en una acció fora de l’àrea lluitada amb Terri, el porter visitant queia estès al terra, el joc va haver d’estar aturat durant 35 minuts de joc on l’ambulància va haver d’acudir al pavelló per atendre al jugador. Agraïm als sanitaris la seva rapidesa en actuar amb l´ambulància i amb la seva assistència a peu de pista. Després de passar per un centre hospitalari de la ciutat, el porter ja es troba a la seva localitat a l’espera de més proves.

Una vegada reiniciat el partit, la tònica seguia sent la mateixa i el Canet tornava a igualar el matx. Lavado tornava a posar el Manresa per davant però novament els visitants es reposaven del cop per tornar a igualar (3-3) als 10 de joc. Manu aprofitaria un error a mitja pista del porter visitant per anotar el quart i marxar així amb avantatge al descans.

A la represa, Manu ampliava l’avantatge amb un xut exterior i Pere Aran aplanava el camí amb el sisè gol, però els visitants seguien mostrant-se molt eficaços de cara a porta i tornaven a entrar dins el partit (6-4) Aran però acabaria per dilapidar les opcions verdes amb el setè gol quan encara restaven 6 minuts per el final.

Els últims minuts el Canet va treure el porter jugador i tot i tenir un penal a favor, aturat per Arriero al igual que en el partit de la primera volta. A diferència d’altres partits, en aquesta ocasió el marcador no va perillar en excés als minuts finals

La propera jornada visita complicada a la pista d’un ós dur de rossegar, L’Hospitalet (Diumenge a les 12:00)

 

Declaracions Borja Burgos (PROPERAMENT)