Notícies

LA PRÈVIA: Covisa Manresa FS – Canet

Covisa Manresa FS – Canet FS

  • Dissabte 14 de gener a les 18:00 hores
  • Jornada 16 (1a de la Segona volta)

 

Arranca aquest dissabte la segona volta del campionat amb un Manresa molt ben posicionat a la taula classificatòria i immers en una molt bona ratxa de resultats: Després de l’agònica victòria in-extremis del dissabte passat, demà rebem la visita del Canet.

Els verds ocupen actualment la novena posició, 4 punts per sobre la zona de descens, es un conjunt que no ha perdut com a visitant en els darrers 5 partits, des del passat mes d’octubre quan ho van fer a la pista de l’Escola Pia, des d’aleshores ha tret punts de Ripollet, Calvià i Elx amb victòries i un empat a Santa Coloma.

El conjunt dirigit pel manresà i ex tècnic de la casa Miquel Bonilla disposa dels següents registres: 51 gols a favor per 55 en contra i tot i ser recent ascendit, porta un balanç força notable fins el moment amb 6 victòries, 3 empats i 6 derrotes.

El partit de la primera volta al Maresme es va saldar amb un trepidant empat 4-4. Els precedents més recents entre els dos equips daten de les temporades 17/18 i 18/19, en les dues ocasions els tres punts es quedaren al Pujolet.

Els manresans recuperen el porter Arriero i Ambrós, segueix sent baixa Asis