Notícies

CRÒNICA: Covisa Manresa FS – Industrias Sta. Coloma B

Covisa Manresa F.S.  6  –  5  Industrias Santa Coloma B

Manresa: Cella, Santa, Aaron, Iker, Terri; Lavado, Cols, Pere, Riba, Manu, Noguera, Ivan

Industrias B: Caruntu, Mati, Beltran, Mottaki, Adrià; Vazquez, Victor, Ruben, Nestor, Molina, Marco, Colomer

Gols: 1-0 Lavado min.6, 1-1 Sanchez min.9, 1-2 Mati min.11, 2-2 Noguera min.12, 3-2 Terri min.16, 4-2 Lavado min.28, 4-3 Mottaki min.36, 4-4 Marco min.37, 5-4 Aaron min.38, 5-5 Molina min.39, 6-5 Terri min.40

 

Apoteòsic triomf del Manresa amb un gol sobre la botzina després d’un final de partit completament trencat que podia caure per qualsevol banda. Molt acceptable primera part en fases en que els de Borja Burgos han marcat una defensa molt alta. Lavado, que s´ha posat l’equip a l’esquena, ha encetat el marcador després d´un refús del porter i d´una molt bona pressió ofensiva de Manu.

Una errada defensiva individual ha comportat l´empat dels colomencs i Mati ha mitjans del primer temps,avançat al seu equip. Abans pero, una agressió de Bertran a Terri no ha estat sancionada per la parella arbitral.

Una pilota llarga de Cella molt ben controlada per Lavado a la banda dreta, aquest la cedit a Noguera per empatar el partit a dos gols mentre que a quatre minuts per acabar el període, Terri ha avançat als locals després d’una convinació amb Aaron. Abans, els manresans han jugat amb cinc faltes acomulades amb el risc que això comporta.

Amb aquest resultat s´ha arribat al descans i a la represa, els manresans han ampliat el marcador amb un quart gol. Amb aquesta avantatge no han sabut rematar el partit i han tingut una baixada o be fisica o de joc que ha estat aprofitada pel conjunt visitant que ha empatat el partit a quatre gols en el marge d´un minut, els colomencs es van mostrar més incisius a la segona part i van acabar empatant el matx.

Amb els de Borja Burgos amb porter jugador a tres minuts pel final, una combinació de Lavado a Aaron en un ràpid contraatac que ha agafat a l’equip visitant descol·locat ha suposat el cinquè dels de casa. Qui ha respós amb el mateix sistema han estat els colomencs que en una acció discutible amb una possible falta al porter Cella han empatat el partit  a cinc gols.

Darrer minut on el Covisa ha jugat de cinc i on en un corner a falta de tres segons, Iker rematava una pilota morta dins l’àrea que aturava el porter, seguidament ho tornava a provar, el seu segon remat l’ha tocat lleugerament Terri per desviar-la al pal i enviar-la al fons de la xarxa.

Deliri final però desprès van venir uns moments d’incertesa ja que els col·legiats van haver de consultar amb el taula si el gol era dins o no, després d’uns segons d’intriga els col·legiats acabaven per reafirmar el gol.

 

Moments d'incertesa al final del partit

Moment “VAR” al final del partit