Notícies

PRÈVIA: Covisa Manresa F.S. – Industries Santa Coloma B

Covisa Manresa – Industries Sta Col. B

Dissabte 7 de gener a les 18:00 

Jornada 15

 

Torna la lliga després d’aquest parèntesi nadalenc en una data atipica, just el dia després de reis. Refresquem: Els nostres van acabar l’any en un molt bon moment de forma, amb quatre victòries consecutives, la darrera a Sabadell on els tres punts significaven que els de Borja Burgos s’anaven a menjar els torrons en una privilegiada tercera posició.

El proper rival es l’Industries Santa Coloma B, un filial que la temporada passada va aconseguir colar-se entre els 4 primers i que aquest sembla que es tornarà a trobar a la part alta de la taula.

Com a visitant ha disputat set partits: Dues victòries (Eivissa-Ripollet) tres empats (Barceloneta-Mataró-Hospitalet) dues derrotes (Cerdanyola-CNS) 22 punts i 6é a la taula; 60 gols a favor per 41 en contra: El tercer més golejador i també el tercer que menys encaixa pel moment.

Son baixa pel partit Asis, Torné i Ambrós a més d’Arriero aquest cop per sanció. Entra en la convocatòria Xavi Cols, qui debutarà i es tornarà a posar la samarreta blanc i vermella.