Notícies

Crònica: CNS – Covisa Manresa

CLUB NATACIO SABADELL 3 COVISA MANRESA 6

NATACIO SABADELL : Josep Maria, Gassó, Ametlla, Bertran i Termens.
Robert, Pineda, Escudero, Pepe Font, Pep Costa, Hermosel i Padros.
COVISA MANRESA : Arriero, Lavado, Santa, Asis i Manu.
Iker, Terri, Aaron, Ambros, Riba, Pere Aran i Cella.
ARBITRES : Lucas Anton i Pablo Villaescusa
GOLS : 0-1 Iker 5  1-1 Pineda 6  1-2 Asis 17  2-2 Pepe Font 22  2-3 Asis 28  3-3 Hermosel 28  3-4 Ambros 37  3-5 Manu 38  3-6 Manu 39
Vibrant primera part en que els Borja Burgos han ofegat al Natació a la seva propia pista amb una forta pressió amb la linea defensiva molt alta. Tan es així que els locals nomes han disposat de dues ocasions amb tot el primer temps. La primera d’elles el gol i una altre en que Arriero ha aturat en tres accions consecutives diverses rematades en una mateixa jugada de l´atac local.
Covisa Manresa ha tingut el partit controlat en aquest primer temps pero la manca de bones finalitzacions ha comportat aquest ajustat marcador per anar al descans.
Amb l´empat a un gol, un penal del porter Josep Maria sobre Santa ha suposat el segon gol manresà obra de Asis. Després,el porter Arriero ha estat expulsat a 20 segons pel descans al tocar la pilota fora de l’àrea amb les mans.
El joc amb superioritat numèrica dels locals s´ha mantingut en els inicis de la segona part durant un minut i mig. Ha estat Pepe Font qui aprofitat una errada individual visitant per fer  l´empat a dos gols , amb com hem dit, superioritat numèrica dels sabadellencs.
Ha baixat l´intensitat en aquesta segona part per part manresana. El joc ha estat altern i Asis de xut exterior ha fet el tercer dels bagencs al mateix moment que s´ha lesionat amb un trencament muscular.
L’avantatge dels de Borja Burgos era minima a l´electronic. Ha estat en una altre errada individual de marcatge quant el sabadellenc Hermosel ha empatat el partit a tres gols.
A tres minuts per acabar, una acció de contracop visitant ha suposat una rematada de Ambros per avançar als manresans. Aquest gol ha estat clau com també ho ha estat l´aturada del porter Cella moments abans deixant viu al seu equip. El quart arribat amb una convinació que Manu a finalitzat mentre que el sisè ha estat davant el joc de porter jugador del Natació.
Covisa Manresa augmenta un lloc a la taula. Ara es tercer mantenint el lloc de play off . El proper partit, el dia 7 de gener de 2023 al Pujolet davant Industrias. Ens espera un partit vital mes d´aquesta lliga tan apassionant.