Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA – ETB CALVIA

COVISA MANRESA F.S. – E.T.B. CALVIA 

  • Pavelló Mpal. El Pujolet
  • Dissabte, 10-12-2022 a les 16:00h.
  • Jornada 13

 

EL MANRESA, A ACABAR AMB LA SEVA MALEDICCIÓ A CASA

 

Després de dues victòries consecutives i en un bon moment anímic i de joc, els manresans reben aquest dissabte l’equip balear del ETB Calvià.

Els mallorquins, són vuitens a la taula amb 18 punts, aquests han baixat algunes posicions en les darreres jornades això després de la seva desfeta a casa davant el Canet, però com ja sabem, la classificació està més que igualada i dues victòries o dues derrotes consecutives varien de forma dràstica la classificació.

Com a visitants, han guanyat a la Barceloneta, Mataró i Picassent, un empat a l’Hospitalet i ha tornat de buit de Cerdanyola i Sta. Coloma. Com a local, dues victòries, dos empats i dues derrotes. Porta hores d´ara quatre jornades seguides sense conèixer la victòria. En relació a la temporada passada a la divisió de plata, ha perdut algun jugador però en cap cas la qualitat com equip generant joventut i qualitat a la seva plantilla.

Veurem la situació del porter Arriero, està entrenant altre cop amb normalitat però caldrà esperar decisions per conèixer el seu futur mes o menys immediat.

Amb les incorporacions de Marc Riba i Pere Aran, la plantilla agafa un aire mes competitiu a l´espera de veure les seves evolucions. El d’Òdena no anirà convocat aquest dissabte al disposar d´un tema personal previst de fa temps mentre que veurem la decisió que pren Borja Burgos en quant a Pere Aran que haurà fet nomes dues sessions amb l´equip abans del partit d´aquest dissabte a les 4 de la tarda.

Pel que fa a la resta de jugadors, sembla estan tots en bon estat físic una vegada recuperats de molèsties Iker i Asis.

Els precedents davant el conjunt balear a casa son de 1 victòria (6-2 19/20) i 1 derrota (2-7 20/21)

 

Manresa-Calvià temp. 19-20

Manresa – Calvià temp. 19-20