Notícies

Prèvia: Picassent – Manresa

Picassent FS – Covisa Manresa

  • Dissabte 3 de desembre del 2022
  • 18:00 h.
  • Pabellón Mpal. de Picassent

 

Covisa Manresa viatja terres valencianes per jugar contra el Picassent en la dotzena jornada de lliga. Aquest equip va tenir un inici de lliga positiu i inexpugnable ja que el conjunt valencià en la primera part de la competició a casa seva es va imposar al Barceloneta, Cerdanyola i Mataró aconseguint nou punts vitals als incís de la lliga com a local. Després d´aquest bon inici, ha patit realment dificultats per guanyar on no ho fa des de el 15 d´octubre. La seva manca de bons resultats es evident en aquesta ultima fase de la lliga, hores d´ara porta sis partits sense conèixer la victòria.

En global, a la seva pista ha guanyat tres partits i n´ha perdut dos d´un total de cinc partits jugats com a local. I a fora n ´ha guanyat un, n´ha empatat un altre amb quatre derrotes de sis sortides. A la taula classificatòria, Picassent es dotzè, un lloc per sobre el que marca el descens i compta amb 13 punts. Amb 31 gols a favor, es el cinquè equip del grup que menys n´ha fet  i en contra en te 47 essent el tercer equip que mes n´ha rebut.

Covisa Manresa ve de sumar sis punts consecutius en dos partits, La victòria a Mataró i els punts atorgats dissabte passat davant la retirada de Irefrank Elx. Això el col·loca a tres punts de la segona plaça de la classificació amb 18 punts. Per tant, el partit a Picassent es fa vital de cara mantenir o superar aquesta classificació que està molt ajustada entre tots els equips punters.

Continuarà essent baixa el porter Sergio Arriero, que continua exercitant-se  per tancar be el trencament. Podria estar recuperat del tot desprès de la breu aturada de Nadal. Per tant , continuarà Marc Cella a la porteria amb la convocatòria d´un juvenil.

Fet a tenir en compte es que Picassent es un equip que el Manresa va ser incapaç de guanyar la temporada passada (3-3) a terres valencianes i 3-4 al Pujolet.