Notícies

La Crònica: Mataró – Manresa

Futsal Marlex Mataró 2 – 3 Covisa Manresa FS

Mataró: Isaac, Oriol, Tolrà, Pano i Juanito; Didac, Llibert, Jue, Novo, Pipa, Azhar, Arnau

Manresa: Cella, Lavado, Santa, Asis, Manu; Noguera, Terri, Ambrós, Aleix, Oriol, Ivan

Gols: 0-1 Santa min.2; 0-2 Aaron min.7; 1-2 Juanito min.10; 1-3 Asis min.28; 2-3 Pano min.39

 

EL MANRESA SUMA DE 3 I AGAFA OXIGEN

Torna a guanyar el Manresa, torna a assaborir el dolç gust de la victòria 5 partits després. Partit seriós i intents dels dirigits avui des de la banqueta per David Ruiz per tornar a sumar a una plaça sempre complicada.

Ja al primer minut de partit, Santa a la sortida d’un corner obria el marcador (0-1) donant peu a l’optimisme; Aaron Riera en una jugada de contraatac anotava el segón després d’una bona acció combinativa (0-2) Mataró retallaria distàncies i els porters dels dos conjunts responien amb bones aturades els atacs dels dos equips.

El conjunt local semblava no trobar-se del tot fi sobre el parquet en part també degut al bon paper dels manresans sobre la pista, així la segona mantenia una tònica semblant a la primera.

Asis de falta feia el tercer i a 6 minuts per la conclusió els de Sito Rivera sortien amb porter-jugador, però Marc Cella i la defensa responien bé al joc mataroní. Pano amb un bon llançament de falta posava la por al cos als nostres però el marcador no s’acabaria movent.

El proper partit serà Dissabte, tornem a jugar a les 18:00, contra el cuer l’Irefrank de Elche.