Notícies

La Prèvia: Futsal Mataró – Covisa Manresa FS

FUTSAL MARLEX MATARÓ – COVISA MANRESA FS

  • Diumenge 20 de Novembre a les 12:00 hores
  • Pavelló Teresa Mª Roca
  • Jornada 10

 

Sortida del Covisa Manresa a Mataró en la que es la pista del actual campió de lliga: Els nostres volen tornar a sumar de 3 després de moltes jornades i tanmateix recuperar sensacions. I es que sumar o no pot fer canviar dràsticament la perspèctiva de la classificació hores d’ara per a tots els equips. 

Els del Maresme sempre han estat un equip capdavanter en aquesta categòria els últims anys. Enguany, en una lliga més igualada del normal, es troba momentàniament vuité a la taula i a casa no disposa dels millors registres: 1 victòria (Elx) 2 derrotes (Calvià i Cerdanyola) i 1 empat (Industrias); Com a visitant ha guanyat a Hospitalet i al CNS i va empatar a Ripollet. 27 gols a favor, un conjunt poc golejador fins al moment però també n’és el que menys n’encaixa (22)

Els de Borja Burgos recuperen el sancionat Terri i també Gerard Noguera. Segueix sent baixa per lesió el porter Sergio Arriero qui s’espera que no reapareixi fins d’aquí unes 2-3 setmanes aprox.

Els precedents a la pista del Mataró en lliga son els següents: 1 victòria (temp. pas), 1 empat i 3 derrotes