Notícies

La Prèvia: VS Barceloneta Futsal

BARCELONETA FUTSAL CE  –  COVISA MANRESA FS

  • Dissabte 22 d’octubre (18:30 h)
  • Pavelló CEM Maritim (Barcelona)

 

Després de la ‘ensopegada’ del passat dissabte els nostres volen tornar a injectar-se de moral en quant a resultats per tal de no desenganxar-se de la zona capdavantera de la taula classificatòria, la visita al barri de la Barceloneta es presenta sempre complicada davant un equip que intentarà reeixir.

Una dada que sorprèn es que es tracta d’una pista idil·lica pels interessos manresans ja que se n’hi ha assolit la victòria en les darreres cinc visites, entre elles un títol de lliga, el conjunt blanc-i-negre intentarà acabar dissabte amb aquesta tendència, esperem doncs que la ratxa no s’aturi aquest dissabte davant un equip però ara més perillós que mai.

Perillós perquè el conjunt mariner voldrà d’una vegada per totes aconseguir els seus primers 3 punts de la temporada després de 2 empats i 3 derrotes, si bé es cert, totes les desfetes s’han produït per un estret marge (3-2 a Picassent, 3-4 contra el Calvià i 4-2 a Canet) 10 gols a favor per 14 en contra en son els números.

Per part bagenca, ressaltar la baixa de Carles Lavado, expulsat en els instants finals del matx del passat dissabte mentre els de Borja Burgos jugaven de ‘cinc’