LA CRÒNICA: COVISA MANRESA- PENYA ESPLUGUES

Covisa Manresa FS 2 – 4 Penya Esplugues

Manresa: Arriero, Ambrós, Aaron, Terri e Iker; Lavado, Santa, Oscar, Asis, Noguera, Manu i Cella

Esplugues: Garcia, L.de Juan, Alex, Fontecha, Aldo; Tatu, Alba, Alegre, Guille, Canals, Royo

Àrbitres: Jose Miguel Guillen i Pablo Vicente del Comité Aragonés

Gols: 0 – 1 Luis de Juan min.10; 0 – 2 Fontecha min.15; 1 – 2 Asis min.30 (p.) ; 1 – 3 Alba min.33; 1 – 4 Luis de Juan min.36; 2 – 4 Asis min.38

El Manresa va perdre ahir la possibilitat d’assaltar el lideratge cedint a casa contra un rival que es mantindrà invicte i al capdamunt una setmana més, baixant així fins a la quarta posició.

Els errors individuals van penalitzar i molt als manresans davant un rival que va saber fer el seu partit a fer i ho va executar a la perfecció, ja sigui durant molts transcursos del partit utilitzant el sistema de ‘cinc’ o un joc lent que els manresans no van saber contrarestar i provocar que durant tot el partit es sentissin incòmodes. El conjunt visitant va aconseguir refredar el partit en els moments claus i amb jugadors amb experiència per tal de poder arribar al final del partit amb les millors condicions físiques.

Primera part amb poc ritme i amb un joc lent, la primera però va ser pels nostres amb un xut al pal, poca cosa més però en un partit en general gris del nostre equip, a mitjans del primer temps Esplugues aconseguia obrir el marcador; De Juan transformava un gran gol i poc després Fontecha en un refús feia el segón, així s’arrivaba al descans.

El panorama pintava complicat de cara a la segona meitat, amb un Manresa incapaç de generar en el dia d’avui i amb el conjunt visitant amb una renta de dos gols per davant: Asis col·locava al Manresa dins el partit transformant un penalt i van ser aquests els millors moments de l’equip, on es va veure envalantonat per tal de cercar l’empat.

L’il·Lusió però va durar poc i David Alba marcava el tercer pocs minuts després, el partit es tornava a posar coll amunt davant un tercer gol determinant i que va fer molt de mal.

Tampoc va fructificar el joc de cinc als últims minuts on una pèrdua de pilota va deixar el partit vist per sentència amb el quart gol a quatre minuts pel final. Asis maquillava el marcador amb un xut des de fora l’àrea quan restaven dos minuts.

En els instants finals no es van veure símptomes reals de una possible remontada i Lavado ho va acabar de reafirmar al ser expulsat amb vermella directa impedint el més que possible cinquè gol visitant.