Notícies

PRÈVIA: CANET – MANRESA

CANET FS – COVISA MANRESA FS

  • Dissabte 17 de Setembre (18:00 h)
  • Pavelló Mpal. de Canet de Mar
  • Jornada 1

EL NOU MANRESA ES POSA A PROVA A CANET

Comença la lliga per al renovat i rejovenit Manresa 22/23 en una de les pistes més complicades, els de Borja Burgos voldran començar amb bon peu una temporada que com cada any, es presenta igual de competitiva que d’atractiva. La visita a una històrica pista com la de Canet, suposa pels manresans l’intent de començar positivament la competició davant un equip que manté el bloc que va aconseguir l´ascens a segona B la temporada passada.

Els del Maresme compten a la banqueta amb Miquel Bonilla, manresà i persona abans vinculada al club bagenc en diferents etapes. El tècnic tindrà el repte d’estabilitzar al seu conjunt a la categoria.

Després de tres temporades a la categoria de bronze , el Canet retorna on es mereix per història i començarà la lliga a casa seva davant un rival que intentarà de nou repetir presència al play-off d’ascens.

Es baixa al conjunt manresaà Asis, el qual ja va complir un dels quatre partits de sanció a Salou en copa del Rei i que no podrà debutar fins la 4a jornada a Eivissa.

 

 

             Manresa – Canet (temp.18/19)