Notícies

SENSE RESPOSTA, SENSE COPA (3-2)

Copa del Rei
Salou 3 Covisa Manresa 2 
Pavello Milà de Salou: 400 espectadors. 
Partit corresponent a la 1a eliminatòria. 
SENSE RESPOSTA I SENSE COPA

Covisa Manresa va caure a les primeres de canvi a la Copa del Rei. Un gol a 50 segons d’acabar el partit va deixar fora de la competició als manresans. Era una plaça dificil per competir però el conjunt de Borja Burgos va caure per la manca d’efectivitat de cara gol.

El primer temps va ser dolent i cap jugador visitant va estar a l’alçada. Els gols locals tenien resposta bagenca mercès a la bona actuació de Aarón. Empat a dos gols al descans amb errades defensives de Covisa.
A la represa , Manresa va portar el pes del partit amb dos xuts al pal davant un Salou que no posava en perill a Arriero, qui va entrar a pista a la segona part. El tercer gol local va evitar la pròrroga i va venir en el pitjor moment, a poc per acabar. Aquest fet va obligar al joc de cinc manresà amb una gran ocasió desaprofitada que va anar al pal.

Gols
1-0 Toni m1
1-1 Ambros m7
2-1 Angel m13
2-2 Terri m16
3-2 David m 40.