Notícies

ACTUALITAT PLANTILLA 22/23

Després de la incorporació com a nou entrenador del Covisa Manresa en la persona de Borja Burgos, la part tècnica del club ja s’ha posat a treballar amb la renovació de jugadors i també s´ha començat a gestionar les possibles nones incorporacions.

En plena lliga es varen produïr les renovacions per dues temporades de Carles Ambrós i Carlos Lavado. Poc desprès renovava Asis i ho feien també en Terri i en Santa. Amb els dies, la plantilla anava agafant gruix amb les renovacions també de Manu i Eric Castillo.

En quant a les noves incorporacions, s’ha donat d´alta al porter Marc Cella. El canterà ha estat una temporada forgatjant-se al Monistrol per ara arribar més preparat a la categoria. Per altre cantó, el club recupera Oscar Arenas, jugador format també a les bases i que retorna 3 anys després. També s’ha incorporat recentment a la plantilla Iker Torne, jugador jove que també coneix la casa.

Per altra banda, els dos porters, tant Adil com Nabil son baixa per la propera temporada al igual que Josan i Guille.

 

BORJA BURGOS, UNA NOVA ETAPA EN UN NOU CLUB

El tècnic de Castellar del Vallès es qui estava millor posicionat per ocupar la banqueta manresana. En el seu apartat personal està graduat en economia amb el màxim nivell nacional en futbol sala.

Disposa d´un perfil que te en compte als jugadors joves, fet que encaixa amb l’essència d´aquest club.

Borja Burgos es va iniciar al Futbol Sala Castellar on va portar l´equip fins a la Tercera Divisió i assolint l’èxit de portar a aquest equip a la final a quatre de la Copa Catalunya edició que precisament es va jugar al pavelló Nou Congost de Manresa amb el FC Barcelona, Industrias i el propi Manresa.

El mateix repte va aconseguir amb Escola Pia Sabadell en la seva primera temporada (2017-18) a més de la classificació dels escolapis per la Copa del Rei en la campanya posterior (2018-19). Després de dues temporades a Can Colapi, es va moure uns metres per aterrar així a la casa del etern rival, el CN Sabadell. Allà i en l´etapa Covid en una lliga amb sub-grups va aconseguir el primer lloc de l’agrupació 3A en la temporada 2020-21.

 

 

           

Marc Cella                                             Iker Torne