Notícies

COMUNICAT OFICIAL

Pau Machado deixarà la banqueta del Covisa Manresa una vegada finalitzada aquesta temporada. La Junta Directiva que presideix Pere Joan Pusó i el tècnic no han arribat a un acord per la seva continuïtat de cara renovar una nova temporada.

Pau Machado ha fet una gran temporada deixant en aquests moments l´equip en opcions de copa del rei en el cas de guanyar aquest dissabte al Pujolet davant Ripollet i també pero mes remota la possibilitat d’entrar com a quart a la lliga al play off d´ascens a segona divisió.

El seu bagatge ha estat fins ara de 17 victories, 9 derrotes i 2 empats tenint a l´equip com a màxim golejador del grup amb els 145 gols actuals.

El seu segón entrenador Edu Blanco ha fet una tasca efectiva i molt positiva al mateix temps silenciosa que ha sumat molt en l’aspecte esportiu i físic.
Des del club, el nostre millor desig per ambos de cara un futur i que la culminació d’aquesta temporada sigui el millor posible.