Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA – ESCOLA PIA

DISSABTE 9 d’ABRIL a les 18:30

Covisa Manresa FS – CE Escola Pia Sabadell

Pavelló Mpal. El Pujolet – Jornada 27

Desprès d´una setmana d´inactivitat a la lliga i després també de la victòria en l´últim partit a la Barceloneta, al Covisa Manresa se li han posat molt de cara les seves opcions de ser equip de copa del rei la vinent temporada si aconsegueix mantenir l´actual cinquena posició a la taula ja que Industrias B no comptabilitza plaça al ser filial.

Hores d´ara els 47 punts que te l´equip de Pau Machado li dona un cert marge per aconseguir el principal objectiu de copa donat que un lloc per sota s´hi troba Cerdanyola amb quatre punts menys al sisè lloc de la taula.

El rival que ens visita aquest dissabte es Escola Pia Sabadell, equip que va patir dues expulsions en l’últim partit jugat davant Cerdanyola a Sabadell en un enfrontament molt accidentat pels locals. Fins i tot el seu tècnic no podrà estar a la banqueta. En aquell partit el conjunt sabadellenc va perdre pràcticament les seves opcions de copa del rei. Ara es novè amb 38 punts a 9 punts del lloc de copa  amb nomes 12 punts per jugar. El conjunt de Pedro Donoso de tretze partits jugats com a visitant ha perdut en set ocasions, ha empatat en una i ha guanyat en cinc.

Al Covisa Manresa la plantilla està en bones condicions físiques de cara afrontar un partit altre cop vital davant un equip competitiu  amb un Pujolet que sempre viu històricament enfrontaments atractius entre aquestes dues formacions.

Resten quatre jornades per finalitzar la lliga en que els manresans tenen el repte de sumar el màxim de punts de cara buscar objectius amb dos partits com a local amb Escola Pia i Ripollet i dos com a visitant, Pou Escorial, cuer de la categoria i Mataró, actual líder de la competició.

 

PAU MACHADO: Entrenador Covisa Manresa

NECESSITEM DE TOTS, JUGADORS I AFECCIÓ: Serà important per nosaltres. Trobarem un rival dur i competitiu amb 40 minuts molt exigents per obtenir tres punts vitals. Ara venim d´una setmana amb molt bon treball i l´equip està amb il·lusió per seguir sumant victòries que ens permetin seguir somiant. Necessitem un Pujolet com el de les grans ocasions en que els nostres seguidors siguin un punt diferencial per crear un ambient que ens ha fet jugar amb mes energia.