Notícies

SORTEIG COPA CATALUNYA

SORTEIG COPA CATALUNYA

Ahir als locals de la FCF, es va celebrar el sorteig de la copa Catalunya amb els equips caps de sèrie que entren en competició a quarts de final amb les diverses categories base. Varen ser-hi convidats i varen representar al club a l´acte el president Pere Joan Pusó i el directiu Angel Català.

També es va sortejar el de primers equips en que Covisa Manresa quedaria enquadrat en una hipotètica final a quatre amb Industrias Santa Coloma. Abans però, els nostres haurien de superar al Sala 5 Martorell al Pujolet el proper dimarts dia 12 d´abril i desprès en quarts de final amb el Salou o Penya Esplugues a la seva pista.

En referencia a les bases, en la categoria cadet Covisa Manresa no va ser cap de sèrie, per tant una vegada passada l’eliminatòria entre els nostres dos cadets, el guanyador jugarà a la pista de Industrias en quarts de final.

Pel que fa l´infantil, va ser cap de sèrie i entrarà en competició jugant contra Sant Joan de Vilassar o Mataró, sempre al Pujolet. Com a nota destacada ho es que aquest equip només podria trobar-se amb el Barça en una hipotètica final, mai abans. Recordem que aquest dos equips estant hores d´ara lluitant també pel títol de lliga.

En l´apartat aleví, Covisa Manresa com a cap de sèrie jugarà amb el guanyador del partit entre Prosperitat I Palau Solità. De superar aquesta eliminatòria, Covisa Manresa es creuaria en quarts de final amb el FC Barcelona si aquests superen al Pineda o Sant Joan de Vilassar.

El Juvenil Nacional, per la seva part va caure fa uns dies a la pista del Cervelló en la tanda de penalts.