CASTELLBELL F.S. 2 – 8 COVISA MANRESA

Castellbell: Hector, Quesada, Adel, Comin, Casañas / Ari, Chencho, Hanza, Pablo, Aunion, Adri i Nieto

Manresa: Nabil, Lavado, Eric, Manu i Ambrós / Santa, Guille, Josan, Aleix, Roc i Adil

ÀrbitresSebastian Fernandez i Isac Ordoñez

Gols: 0-1 Santa m.5, 1-1 Aunion m.6, 1-2 Lavado m.8, 1-3 Manu m.15, 2-3 Chencho m.23, 2-4 Ambrós m.28, 2-5 Josan m.29, 2-6 Lavado m.29, 2-7 Eric m.38, 2-9 Guille m.39

El Covisa Manresa ha superat aquesta tarda al Castellbell per 2-8 accedint així als 1/8 de final de la Copa Catalunya en una pista que presentava un ple absolut per veure en acció als dos conjunts de la comarca.

La 1a part, sempre amb cert domini territorial manresà ha estat força igualada, però els de Pau Machado marxaven al descans amb avantatge al marcador per 1-3. El conjunt local s’ha vist carregat amb 5 faltes en els 10 primers minuts dels dos periòdes.

Els de casa sortien forts i es col·locaven només un gol per sota, després de moments de molta igualtat, i amb els locals condicionats per les cinc faltes acomulatives, en un tres i no res els manresans marxaven del partit amb els gols d’Ambrós, Lavado i Josan que significaven el 2-5 a mitjans de la represa, un cop dur animicament pels locals i un respir pels nostres. Els col·legiats han hagut d’aturar el partit un parell de cops durant un tram de la segona meitat degut al llançament d’alguns objectes que arribaven a la pista per una grada local mosquejada amb el criteri arbitral.

El Manresa ha controlat al partit i els últims 10 minuts no han tingut massa història, El Covisa ha controlat el partit hi ha disposat d’un parell dobles penalts per intentar incrementar l’aventatge que no s’acabarien transformant. Al final, 2 gols més als darrers 2 minuts, el darrer si, de doble, aixemplaven al marcador al 2-8 final.

El proper rival ara serà el Sala 5 Martorell al Pujolet, en els 1/8 de final.