Notícies

CRÒNICA: BARCELONETA FUTSAL – COVISA MANRESA

BARCELONETA FUTSAL 3 – 6 COVISA MANRESA F.S.

BARCELONETA: Abra, Rachi, Oscar, Xavi, Gordillo / Moha, Peramos, Paredes, Bria, Pol

MANRESA: Adil, Lavado, Eric, Manu, Ambrós / Santa, Guille, Josan, Gerard, Terri, Nabil

ÀRBITRES: Alonso Perez i Perez Porro

Gols: 0-1 Josan m.5, 0-2 Eric m.9, 1-2 Oscar m.11, 2-2 Eric pp m.15, 3-2 Peramos m.25, 3-3 Lavado m.29, 3-4 Eric m.33, 3-5 Manu m.39, 3-6 Manu m.40

 

COP D’EFECTE AL MARÍTIM DEL MANRESA

El Covisa Manresa ha aconseguit una victòria de molt prestigi a la Barceloneta que el consolida a la cinquena posició a manca de 4 jornades per acabar la lliga. Els manresans han completat un molt bon partit, força dur en diversos instants degut a la permisivitat que han mostrat els col·legiats.

Als cinc de joc, Josan avançava als bagencs, poc després, Eric batia en un 1vs1 al porter col·locant la pilota a l’esquerra i molt ajustada del porter Abra. Parcial favorable i sorprenent al mateix moment, davant un conjunt al qual es molt dificil de fer-li gol. El conjunt mariner escurçava distàncies mitjançant Oscar Agustí, poc després, Eric en pròpia porta feia el desafortunat 2-2 amb el que s’arribava al descans.

Als cinc minuts del segon temps, els locals donaven la volta al partit amb un gol d’Alex Peramós, però Lavado anivellava de nou el matx en un contraatac a 10 minuts pel final, gol clau per seguir de nou ficats en el partit, cinc minuts desprès, Eric posava per davant al Covisa en una acció al segón pal.

El Manresa ha pogut sentenciar el matx abans amb dos clares ocasions fallides, els locals ho provaven de cinc però han estat poc encertats, els manresans van defensar molt bé i amb els barcelonins jugant amb el porter jugador, Manu, qui si no, robava dues pilotes i sentenciava el matx als darrers compassos del partit, portant l’èxtasi a una bona part de l’afició manresana desplaçada.

Jornada de descans la del proper Dissabte, tornem el dia 9 d’abril on ens visitarà l’Escola Pia.

 

RESULTATS DE LA JORNADA

Mataró 5 – 4 Hospitalet

Barceloneta 3 – 6 Manresa

Ibiza Gasifred 3 – 4 Ye Faky

Escola Pia 1 – 8 Cerdanyola

Industrias B 7 – 3 Segorbe

Picassent 3 – 2 Muro

Amics del Pou – Natació (Diumenge)

Ripollet – Sala 5 Martorell (Dimecres)