Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA – BARCELONETA

Campionat Nacional de lliga

DISSABTE 26 de MARÇ a les 18:30

PAVELLÓ CEM MARÍTIM

Barceloneta Futsal – Covisa Manresa 

Desprès de l’èpica victòria del passat dissabte, el Covisa li toca visitar ara un dels equips més complicats i rocossos de la categoria, la Barceloneta. El conjunt d’Oscar Redondo està tant sols una posició per sobre del Manresa però 4 punts per sobre i encara 2 partits pendents per jugar (CNS i Eivissa)

A la seva pista, han jugat un total d’11 partits: Només ha cedit en una ocasió (Martorell) i ha tret empats amb Picassent i Hospitalet. La resta, tot victòries. Hores d’ara, disposa de 48 punts a la taula classificatòria.

Per la part bagenca, el Covisa es presenta el duel amb la necessitat de puntuar per tal de mantenir la privilegiada cinquena posició que et dona el bitllet per a la propera Copa del Rei, amb 44 punts i el calendari al dia, te per davant dos partits a casa i tres a fora.

Pel que fa l’apartat físic, l’internacional pel Marroc, Asis, es continua mantenint en dubte la seva participació. Es probable però que forçi, ja que 7 dies desprès, podrà descansar al no haver-hi competició a la categoria de bronze en motiu de la Copa d’Espanya.  La resta de la plantilla sembla estar en bones condicions un cop finalitzada la sessió preparatòria de dijous.

Al partit d’anada, el conjunt mariner va guanyar per 1-3 provocant la primera, i fins fa 2 setmanes, única derrota del Manresa al Pujolet.

 

 

Oscar Redondo: “Tots volem la 4a plaça”

Es un Partido importante para los dos equipos que buscan esta cuarta plaza de play-off junto al Ibiza. Nos esperamos un partido muy igualado como en la primera vuelta entre dos equipos que intentan dominar el partido que presumiblemente se puede decidir por detalles.

 

Pau Machado: “Tenen una idea de joc molt clara”

Visitem un dels equips més forts de la lliga amb les idees mes clares de joc de tota la segona B, a més de ser l´equip menys golejat de la lliga. Son el nostre immediat rival per intentar el play-off i cal fer un partit perfecte si volem guanyar a la seva pista. Es una setmana molt bonica per nosaltres amb dos partits al cap de setmana o l’endemà tindrem copa i haurem de fer un esforç important perquè en surti un cap de setmana rodó.

 

DIUMENGE, COPA CATALUNYA A CASTELLBELL

Aquest Diumenge a les 18:00, el Manresa tornarà a visitar Castellbell, en aquesta ocasió però per enfrontar-se al rival d’aquesta localitat, desprès de superar al Monistrol, el Castellbell, de la 1a catalana, posarà a prova als manresans. El partit a partir d’aquesta ronda, ja es a rellotge parat.