Notícies

CRÒNICA: COVISA MANRESA – IBIZA GASIFRED

COVISA MANRESA 3 – 2 UD IBIZA GASIFRED

Covisa Manresa : Adil, Lavado, Eric Castillo, Josan i Manu. Santa, Guille, Asis, Gerard, Terri, Ambros i Nabil.

UD Ibiza Gasifred: Gonzalo, Mehai, Victor, Charly i Leon. Dani, Marquina, Tabares, Marrupe i Polpi.

Àrbitres: Anton Lorenzo i Villaescusa Izquierdo

Gols: 0-1 Victor m.4; 1-1 Ambrós m.4; 1-2 Victor m.27; 2-2 Eric m.40; 3-2 Lavado m.40

MÀGIA I ÈXTASI AL PUJOLET

Victòria heroica del Covisa Manresa per 3-2 contra l’UD Ibiza Gasifred, un partit, en que els manresans han estat capaços de remontar en els darrers 7 segons de joc, de forma increible i sorprenent. 

Gran ambient al Pujolet, en que, al principi es notava l’horari poc habitual, però a mesura que passava la tarda anava entrant més i més gent al pavelló, oferint així una molt bona entrada final per viure un partit clau entre dos conjunts molt igualats, que lluitaran frec a frec per aquesta plaça que dona accés a la Copa del Rei.

La primera meitat ha estat de bastant control i equilibri, els visitants però semblaven lleugerament dominants sobre el parquet, tot i amb això els del Pujolet han mantingut a ratlla a un gran equip sense que cap dels dos equips disposes de massa ocasions clares de gol.

Victor obria el marcador pels illencs, Ambrós però ho empatava segons després, el Manresa va desaprofitar durant aquesta primera part dues bones ocasions per marcar quan els visitants intentaven sorprendre utilitzant el sistema de cinc.

A la represa, els de casa han sortit més decidits, perdent-li la por al partit i jugant de tu a tu sense complexes, els jugadors locals han fet una gran segona part, però el conjunt ‘celeste’ feia valer la seva experiència i el seu saber estar sobre el parquet esperant el seu moment, que arribaria als mitjans de la segona meitat, quan de nou Victor avançava als eivissencs.

El Covisa estava sent millor a la segona part, portant més el domini del joc, Asis i Eric entre altres posaven en perill la porteria de Gonzalo, el partit semblava encallat i el Manresa no trobava la forma de fer mal als visitants.

A 4 minuts pel final, ara si, el Covisa treia el porter-jugador, i no ha estat fins quan ha falta de 7 segons, quan tot semblava ja sentenciat, Eric Castillo aconseguia empatar el matx. L’empat ja es donava pràcticament per fet, tot semblava dat i beneit, però sense encara temps per digerir el gol de l’empat, Manu rovaba una pilota a mitja pista, i en un 2 contra 1 cedia la pilota a Lavado qui amb el crono a zero feia embogir a una grada eufòrica que no es creia el que estava presenciant.

El partit ja no es reprendria i els 3 punts, en un final dels que queden a la memòria, s’han acabat quedant a casa.