Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA FS – UD IBIZA GASIFRED

COVISA MANRESA F.S  –  UD IBIZA GASIFRED ATL. 

DISSABTE 19 de MARÇ a les 16:45

PAVELLÓ MPAL. EL PUJOLET

El Covisa Manresa afronta aquest dissabte un dels partits més trascendentals del que resta de temporada contra la UD Ibiza, dos equips empatats a punts, dos equips que ara mateix sembla que ja saben pel que lluitaran finalment el que resta de temporada, ni mes ni menys que classificar-se per a la propera Copa del Rei.

Els nostres no venen del seu millor moment en quant a resultats, després de 2 derrotes de forma consecutiva, els illencs, també porten 2 jornades sense conèixer el que es la victòria.  L’equip es troba a una situació llunyana de cara el play-off, però en una bona posició per lluitar per aquest cinquè (o sisè) lloc. 5é lloc que ocupa el rival de demà, amb els mateixos punts que els manresans, però amb 2 partits encara pendents per disputar. A darrere, l’Escola Pia, a 3 punts, que encarà ha de passar per Manresa.

El bagatge com a visitant dels “celestes” es el següent: Ha guanyat a Picassent, Ripollet, Contestano, Hospitalet i Escorial. Ha empatat a la Pia, Mataró i Muro. Ha caigut derrotat a Marotrell, Cerdanyola, Industrias i Natació.  A la seva pista ha estat pel moment pràcticament intractable amb tan sols la derrota davant Picassent. Tota la resta han estat victòries tret de dos empats amb Cerdanyola i Escola Pia Sabadell.

Al partit de la primera volta de mitjans de novembre, el Covisa va sortir ‘escaldat’ de les illes després de perdre per 10-5 en un accidentat partit que es va començar a perdre al primer minut de joc, després d’una injustificada expulsió de l’internacional marroquí Asis, quant Lavado acabava de rebre una agressió per part de un jugador local.

Qui també va ser expulsat però podrà jugar demà es Ambrós, un cop El Comité de Apel.lació de la RFEF deixa sense efecte la resolució del Comité de Competició.

 

DECLARACIONS

Nacho Garrido: “Nos  espera un partido muy complicado ante un rival directo de alto nivel y con muy buenos jugadores. Nuestro objectivo es intentar luchar por laa plazas de copa del rey y soñar con el play off de ascenso, reto difícil por la elevada diferencia de puntos  respecto a estos cuatro equipos”

Pau Machado: “Tot i dues derrotes consecutives tenim ganes de revindicar-nos tot i saber que es el tram dur de la temporada. Esperem un rival extradur , amb expèriencia i que voldrà per tots els Mitjans els tres punts ja que son les seves ultimes cartes per optar al play al disposar de dos partits pendents. Serà un partit molt atractiu per l´afeccionat  i qui faci menys errors tindrà molt de guanyat. Nomes vull que el treball setmanal es traslladi al partit que que ha estat una gran setmana pel que fa a les sessions preparatòries”