Notícies

COVISA MANRESA – PICASSENT

COVISA MANRESA F.S. 3 – 4 PICASSENT F.S.

Manresa: Nabil, Eric Castillo, Santa, Ambros, Lavado.Gerard, Guille, Josan, Manu, Terri

Picassent: Alvaro, Alex, Luis, Joan i Juli, Paulo, Juanjo, Xavi, Castejon, Samu i Pillo.

Gols: 1-0 Ambrós m.3; 2-0 Josan m.8; 2-1 Castejon m.14; 2-2 Samu m.18; 2-3 Samu m.22; 2-4 Alex m.25; 3-4 Gerard m.36
EL MANRESA S’ENREDA EN LA TERANYINA DEL PICASSENT
Dura derrota la d’aquest migdia al Pujolet contra un tenaç Picassent, la segona en 3 dies, davant un rival que ha fet el seu partit i que l’ha sapigut portar al seu terreny a la perfecció, això i juntament amb l’arbitratge, expulsant a dos jugadors locals en moments determinants del partit, han acabat per desquiciar a un Manresa que en cap moment del partit s’ha sentit còmode.
Això que la matinal plujosa començava bé, als 10 de joc, el Covisa es veia per davant el marcador (2-0) amb els gols d’Ambrós i Josan, però els taronges aconseguien igualar el matx en el que restava d’una primera part intensa i molt disputada.
Un joc brusc per part dels valencians, no va ser aturat per una parella arbitral molt discutida durant el partit, que va desesperar 1 vegada rere l’altre a la banqueta local. Ja a la segona meitat, Lavado era expulsat per doble targeta groga, i aprofitant la superioritat numèrica, els valencians s’avançaven al marcador donant així la volta a l’electrònic.
El Covisa estava fora del partit, entrant en baralles innecessàries i en el joc que havien proposat els visitants. No n’hi havia encara prou, que els col·legiats han xiulat com a penal una infracció d’Ambrós fora l’àrea, expulsant-lo a més amb vermella directa entenent que estava evitant una ocasió manifesta de gol, el penal era transformat per Alex fent el 2-4 quedant encara per davant tota la segona part.
Des d’aquest instant fins als darrers cinc, el Covisa tenia la possesió de la pilota però no era capaç de trencar la teranyina valenciana, els visitants de mentres, gaudien també de bones ocasions al contracop.
Amb el porter-jugador als instants finals, Gerard retallava distàncies quan encara restaven cinc minuts pel final, els bagencs ho van intentar de totes les maneres però l’encert del porter visitant va acabar sent determinant per a que els nostres es quedessin amb la mel als llavis, a pocs segons per acabar, una altra jugada polèmica, i es que els àrbitres no van senyalitzar unes clares mans dins l’àrea visitant.
Dissabte que ve, partit CLAU on rebrem a l’UD Ibiza Gasifred, la lluita per la Copa, en joc. En horari no habitual, 16:45.