Notícies

PRÈVIA: MANRESA – PICASSENT

Campionat Nacional de Lliga

COVISA MANRESA – FS PICASSENT

DIUMENGE 13 de MARÇ a les 12:15

EL COVISA INTENTARÀ MOSTRAR LA SEVA MILLOR VERSIÓ COM A LOCAL

Desprès de la derrota d’ahir a Sta. Coloma, els nois de Pau Machado ja pensen en el compromís de Diuemenge contra el Picassent. Partit corresponent a la 1a jornada de la segona volta però que es va veure aplaçat en el seu moment. A la primera jornada de lliga, d’aquell mes de Setembre, el resultat va ser d’empat a 3 a la localitat fallera.

Els de l’Horta Sud, han jugat 11 partits com a visitant, i  han estat capaços d’arrencar punts de pistes molt complicades. 2 victòries a Cerdanyola i Eivissa, i 3 empats a Martorell, Barceloneta i a la del Escorial. Els picassentins son un dels equips que mes empata de la categoria amb 4 empats, els mateixos que Hospi e Ibiza.

Els taronges ara mateix es troben fora de la zona vermella, amb 22 punts només 1 per sobre. Amb 63 gols a favor, es el segón conjunt menys realitzador del grup, però també es dels que menys encaixa de la zona baixa de la taula.

Picassent jugarà el dia abans al Joan Creus de Ripollet, i poques hores després ho farà a Manresa.

El Covisa es vol refer de les males sensacions de Dijous i intentarà exhibir la versió que hem vist al llarg de la temporada com a local, davant un rival molt competitiu que de ben segur, posarà les coses molt complicades als bagencs.

 

Vicent Carrasco: “Va a ser una fin de semana atipico con dos partidos en dos dies. Viajamos convencidos de que podemos luchar e ambos si hacemos lo que sabemos y venimos trabajando en estas ultimes semanas. En la primera vuelta nos pusieron las coses muy dificiles y este va a ser un partido totalment diferente en su casa y con su publico. Trataremos de usar nuestras armas para sacar algo positivo”

Pau Machado: “Ens espera un partit duríssim, Després de la derrota a Santa Coloma, es una prova important per nosaltres, veurem com recupera l’equip ja que no esperàvem fer el partit que vàrem jugar. Ens enfrontem a un equip amb una dinàmica molt diferent que la primera volta, durs, i amb lluitant per mantenir la categoria. Si volem tenir opcions només ens valen els tres punts a casa”