INDUSTRIES STA. COLOMA B 4 – 0 COVISA MANRESA F.S.

Industrias: Iban, Enric Panés, Novo, Abde i Adri, Pau, Joan, Marco, Coco, Laca, Ale i Lluis.

Manresa: Adil, Guille , Josan , Ambros i Manu, Lavado, Eric Castillo, Santa, Gerard, Manu, Oriol i Roc

Àrbitres: Ayala Conte i Velasco Casals

Gols: 1-0 Panes min.12; 2-0 Novo min.33; 3-0 Adri min.34; 4-0 Abde min.36

EL COVISA S’ALLUNYA DEL PLAY-OFF

Nit negra la d’ahir on el Covisa Manresa va caure derrotat al Pavelló Nou de Santa Coloma i va perdre una gran oportunitat d’acostar-se al Play-off, que marcava precisament el rival d’ahir a la classificació, tant sols 5 punts per sota abans de començar el partit.

El resultat final de 4-0, no s’ajusta al que es va veure sobre la renovada pista colomenca, tot i les baixes per lesió de Asis i Terri, els manresans varen realitzar una primera meitat molt complerta, en la que van enviar fins a tres llançaments al pal. El conjunt local, fent ús constant de pilotes llargues al seu pivot fixe, se’n va anar al descans per davant al marcador gràcies al gol de Panés a mitjans del primer temps.

El partit estava molt obert de cara a la segona meitat, però els nostres només podien crear perill mitjançant xuts exteriors. Els colomencs van anotar dos gols practicament consecutius per obrir una escletxa important en el marcador i deixar certament tocats al Covisa, que immediatament va treure el porter jugador per tal d’intentar revartir la situació, el sistema no va fructuar i els colomencs van acabar d’enfonsar al Manresa sentenciant el partit amb el quart i definitiu gol.

Fet molt poc habitual el d’ahir, en que el Manresa, precisament màxim golejador del grup, es va quedar sense veure porteria, tot i les ocasions al pal tant a la primera com a la segona part.

L’equip ja pensa en el partit d’aquest Diuemenge contra el Picassent.