Notícies

PRÈVIA: INDUSTRIES B – COVISA MANRESA FS

INDUSTRIAS STA. COLOMA B 

COVISA MANRESA F.S.

DIJOUS 10 de MARÇ a les 20:45

Pavelló Nou de Sta. Coloma de Gramenet

Partit avançat a la jornada de dissabte entre el filial colomenc i el Covisa Manresa. El motiu no es altre que diumenge al Pujolet el visita el conjunt del Picassent en partit suspès en el seu dia per diversos casos Covid a l’equip valencià. Hores d´ara Industrias B es quart a la taula en posició de play off d´ascens. Es el segon equip del grup amb menys gols encaixats. Te 46 punts mentre Covisa Manresa amb 41, te l’oportunitat d´acostar-se al rival d´aquest dijous.

Els de Sta. Coloma tenen un molt bon bagatge com a locals. Han jugat 12 partits amb nomes dues derrotes, Sala 5 Martorell i fa ben poc Natació Sabadell. La resta, tot son victòries sense cap partit empatat. Hores d´ara porten dues jornades consecutives sense guanyar, el partit amb el Natació al Pavelló Nou i l´empat a Cerdanyola de l’ultima jornada.

Aquesta temporada es la que està causant més bones sensacions com a filial en relació a les ultimes en que ha competit amb classificacions finals sense optar als llocs capdavanters. No es el cas d´aquest partit però quant juga de visitant ha patit cinc derrotes, una d´elles a Manresa (8-2) i ha guanyat també en cinc ocasions a mes d´un empat.

Per la seva part, Covisa Manresa va recuperar el triomf davant Segorbe i continua en places de copa del rei a l´espera que els propers resultats posin a l´equip per veure amb quin tipus d´opcions ha de lluitar.

Tota la plantilla està a disposició de Pau Machado excepte Terri i Asis (dubte), un enfrontament que pot dir molt de cara un futur no molt llunyà.

 

Jorge Vargas: Si hubo un equipo en la primera vuelta que fue claramente superior a nosotros, este fue Covisa Manresa. Por tanto esperamos un rival muy complicado que nos obligará a mejorar nuestra salida de balón y nuestra defensa. Sabemos que jugar en casa es un plus y que tenemos armas para lograr los tres puntos.

 

Pau Machado: Visitem Santa Coloma en un partit importantisim per nosaltres. Per mi ja no són la revelació de la lliga sinó una realitat, confirmant la feina ben feta i un candidat al playoff. Som dos equips que voldrem atacar I guanyar tres punts importants per la classificació, el domini de les defenses dels pivots dels dos equips serà clau. Som dos equips que ens coneixem i els detalls marcaran la diferencia en el partit.