Notícies

CRÒNICA: CDFS SEGORBE

COVISA MANRESA 6

CDFS SEGORBE 2

Covisa Manresa: Nabil, Lavado, Josan, Asis, Del Moral, Terri, Gerard, Guille, Santa, Eric Castillo i Adil.

CDFS Segorbe: Salah, Alex, Moral, Pau i Dani, Oscar, Omar, Capi, Jesus, Pablo, Fetes i Marco

Gols: 1-0 Manu m.7, 2-0 Manu m.13, 3-0 Manu m.14, 3-1 Alex m.17, 3-2 Jesus m.18, 4-2 Asis m.33, 5-2 Asis m.36, 6-2 Manu m.38
El Covisa Manresa torna a la senda de la victòria desprès d’imposar-se ahir al Segorbe per 6 gols a 2, els manresans es col·loquen així en una meritòria cinquena posició. El Manresa ha fet una de les millors primeres parts de la temporada, i una de les més fluixes a la represa.
El partit començava amb alternances per part dels dos equips, amb ocasions poc clares però amb intensitat a les dues bandes, amb el pas dels minuts, els de Pau Machado han arribat per moments a l’excel·lència del futbol sala passant per sobre els castellonencs. Així doncs, un dels golejadors de l’equip i de la categoria com es Manu, ha fet els 3 primers gols de l’equip i del partit. En els instants finals però els visitants aconseguien retallar distàncies amb dos gols i posar la por al cos als bagencs per a la segona part insinuant que no seria fàcil treure els 3 punts.
Mala segona part per part del Manresa, que no s’ha sentit còmode i no ha pogut trobar el seu lloc a la pista, els visitants posaven en risc la porteria d’Adil en més d’una ocasió, tot i que el partit semblava no correr perill, els visitants portaven més la batuta del partit.
Asis, en dos contracops, encarrilava el partit i sembrava la tranquil·litat al parquet del Pujolet. Als instants finals, els segorbins es quedaven amb un jugador menys, i intentant escurçar distàncies amb el porter jugador, Manu arrodonia el marcador amb el sisè definitiu.
El proper partit serà aquest Dijous a Sta. Coloma de Gramenet, davant un rival que marca la 4a posició i que es troba actualment a 5 punts de distància, un partit, i també un mes de març per endavant, que marcaràn quines son les aspiracions reals de l’equip de cara al tram final de la temporada.