Notícies

PRÈVIA: COVISA MANRESA FS – SEGORBE

Campionat Nacional de Lliga Segona Divisió B Grup 3

DISSABTE 5 de MARÇ a les 18:00

COVISA MANRESA – CDFS SEGORBE

 

A RECUPERAR SENSACIONS

Desprès de la darrera ensopegada a Cocentaina, el Covisa rep demà al Pujolet al conjunt castellonenc del Segorbe. Els manresans venien de una molt bona ratxa (5 victòries seguides) i van perdre una gran oportunitat de treure el cap per les zones mes capdavanteres de la classificació, la part positiva però es que l’equip segueix mantenint intactes les posicions de Copa.

El Segorbe, es un rival que va canviar d’entrenador ara a unes setmanes i dels últims resultats obtinguts destaca la seva victòria al Sergio Manzano.

Com a visitant, d’11 partits disputats, n’ha obtingut la victòria en 3: Picassent, Ye Fkay i Hospitalet, la resta de desplaçaments s’han saldat amb derrotes.

Els segorbins son onzens a la taula, fora de la zona de descens amb 21 punts, contrasta la capacitat golejadora dels dos conjunts, sent el Manresa el màxim golejador de la categoria amb 11 i els ‘grocs’ al quart equip que menys marca amb 69.

Al conjunt manresà s´espera que Pau Machado pugui disposar de tota la plantilla tot i que Asis arribarà pel partit. El marroquí ha esta aquesta setmana convocat amb la seva selecció nacional.

Covisa Manresa tindrà tres caps de setmana consecutius de partits a casa. El d´aquest dissabte amb Segorbe,  una setmana després en diumenge dia 13 el partit aplaçat davant Picassent i sis dies després, el dissabte 19 rebre al  la UD Ibiza Gasifred Ciutat d´Eivissa.  En mig de tot això, hi haurà el partit corresponent al dissabte dia 12 que s´avança al dijous dia 10 al pavelló Nou de  Santa Coloma per jugar davant Industrias B.

DECLARACIONS

 

Pau Machado valora així la prèvia al partit de demà: “Ens enfrontem a un equip jove amb un domini de la transició ofensiva i colpeig exterior que ens posarà les coses difícils, malgrat la derrota de la setmana pasada, l’equip segueix treballant a un gran ritme i seguim estant en un bon moment, La nostra ambició a de ser en seguir sumant de tres en tres per seguir somiant en enganxar-nos als llocs capdavanters. Espero una gran versió del Manresa al Pujolet”

 

OSCAR ARENAS NO PODRÀ INCORPORARSE

El jugador Oscar Arenas, que ja havia militat a la base del club i al primer equip, no es podrà incorporar a la plantilla i ha estat perjudicat per el seu club, el Santpedor. Aquests, i desprès de moltes setmanes de converses, no han considerat oportú que el jugador acabi la temporada al Covisa no concedint-li la baixa. El màxim perjudicat de tot plegat n’es el propi jugador.

Davant d’aquesta situació, el nostre club ha formalitzat un document escrit al Santpedor expressant el nostre malestar davant una situació de converses plenes de confusions provocades voluntariament. El Club Manresa FS confirma així el trencament total de relacions amb el CEFS Santpedor, tant socials com esportives relaciones directament amb el seu primer equip i base, entenent que fins ara la col·laboració i ajuda  al Santpedor era notable i aquesta no s´ha vist recompensada amb el retorn d´un jugador i també desprès de viure moltes irregularitats.