CONTESTANO Ye Faky  5  –  2  Covisa Manresa

Ye Faky: Isma , Kuki, Nando, Bili i Natxo, Cristian, Alcaide, Valdes, Pau, Andoni, Verdu i Juannan

Covisa Manresa : Adil, Josan, Asis, Terri i Ambros. Lavado, Eric Castillo, Santa, Guille, Manu i Nabil.

Àrbitres: Mario Lozano i Ignacio Vicent

GOLS: 1-0 Nando m.8, 1-1 Asis m.9,  2-1 Natxo m.13,  3-1 Bili m.15,  4-1 Natxo m.16,  5-1 Kuki m.36, 5-2 Asis m.36

UNA MALA PRIMERA PART CONDEMNA AL MANRESA

El Covisa va perdre ahir a Alacant per 5 gols a 2 una imbatibilitat de cinc victòries consecutives, desprès d’una mala primera part en la que els nostres no varen igualar l’intensitat del rival, i una segona en la que els manresans van anar de corcoll a la represa, la falta d’encert en els metres finals va acabar sent determinant per a que tornessin de buit cap al Bages.

Els locals van sortir molt intensos al partit, i als vuit minuts Nando obria el marcador, Asis però posava les taules poc desprès en un gran gol de falta directa a l’escaire de la porteria defensada per Ismael.

En només un marge de 3 minuts, Ye Faky va aconseguir materialitzar tres gols de forma consecutiva davant un Manresa que es va veure superat.

A la represa, el conjunt de Pau Machado va fer un canvi de xip i va començar a asediar la porteria local, en la que Ismael va salvar al seu equip en moltes ocasions, el Covisa es volia posar dins el partit, però va faltar encert en els metres finals.

A quatre pel final, els locals finiquitaven el matx amb el cinquè gol, Asis contrarrestava poc desprès però tant sols va servir per acabar de maquillar el marcador amb el 5-2 definitiu.

El Covisa Manresa continua en llocs de Copa Del Rei però desaprofita una immillorable ocasió d’apropar-se als llocs capdavanters per les diverses derrotes d’aquets equips en la jornada d’avui.

El proper partit serà al Pujolet a les 18:00 de la tarda davant el Segorbe, un conjunt que comença a estar en situacions complicades a la taula.