Notícies

PRÈVIA: CONTESTANO YE FAKY – COVISA MANRESA

Campionat Nacional de Lliga 

Dissabte 26 de febrer a les 18:00 hores

Pabellón Municipal de Cocentaina 

CD Contestano Ye Faky – Covisa Manresa F.S.

Segona setmana de forma consecutiva en la que el Covisa jugarà de visitant i també en un dels desplaçaments ‘llargs’ de la temporada, desprès de fer-ho a terres balears, ara toca visitar terres alacantines i més concretament a Cocentaina per jugar contra el CD Contestano Ye Faky, conjunt que porta dues temporades consecutives a la categoria de bronze, però que en la campanya anterior ho fa ver en el grup 4.

El context es practicament idèntic al de la setmana passada, davant, un equip de la zona baixa amb molta necessitat de punts i que posarà les coses molt dificils als homes de Pau Machado. Els alacantins son a 3 punts de la permanència amb un partit menys.

Enfront un equip que només ha tastat l’empat 1 vegada aquesta temporada, i que com a local porta dues victòries consecutives: (7-4 Hospitalet, i 6-2 Natació)

A la seva pista, han aconseguit tumbar a dos rivals directes per la seva lluita com son el Picassent i el Muro Futsal. Ha cedit contra Martorell, Cerdanyola, Segorbe, Ibiza, Pia i Ripollet.

Daniel Sanchez, actual entrenador del conjunt contestà i provinent del filial del Ibi, i anteriorment al Nueva Elda, va agafar les regnes del equip fa unes jornades substituint a Diego Arques.

Al partit de la primera volta, el Covisa va vènçer per 7-2, un partit però molt igualat a la primera part (2-2) que els nostres es van acabar emportant a la represa. Els de Pau Machado son el conjunt més golejador del grup amb 109 gols, 5ens a la taula classificatòria amb 38 punts, posició que dona lloc a disputar la Copa del Rei la temporada vinent.

Els del Bages partiran avui mateix divendres cap Alcoi.

Pel que fa a la Copa, ahir el Manresa va certificar el seu pas a la propera ronda desprès de superar al Monistrol per 1 – 4 (0-3 al descans)

 

Pau Machado: Ens enfrontem a un equip que ha canviat d’entrenador recentment. Ja era un conjunt que ens agradava la primera volta amb la direcció de Diego Arques. Malgrat aquest canvi com a locals són un equip fort, amb bon tracte amb la pilota i estan a prop de la zona de permanència. Nosaltres portem una gran dinàmica que volem mantenir, ens caldrà fer un partit perfecte defensivament per poder superar el partit i guanyar els tres punts.

Dani Sanchez: Tractarem de fer-nos forts a casa per a revertir la situació, intentarem fer un partit incòmode, frenar les seves virtuts i explotar les nostres per aconseguir els tres punts.