Notícies

PRÈVIA COPA CAT: MONISTROL – COVISA MANRESA F.S.

COPA CATALUNYA (4a ronda)

MONISTROL FS – COVISA MANRESA F.S.

DIJOUS 24 de FEBRER 20:00 (Pista coberta de Castellbell i el Vilar)

 

El Covisa Manresa es veurà les cares aquest dijous contra el Monistrol en el seu debut a la competició del K.O. a Castellbell, ja que el pavelló monistrolenc es trobà actualment en obres.

L’eliminatòria serà a partit únic i els nostres intentaran arribar el més lluny possible. Això desprès que la temporada passada aquesta competició no es pogués celebrar pel Covid i dues abans quedés interrompuda, de fet, l’últim partit que el Manresa va disputar en aquesta competició va ser el 3 de març del 2020 a Sant Joan on va derrotar l’Athletic Vilatorrada per 2-3.

El Monistrol, equip de la Divisió Honor Catalana, a la competició domèstica es troba actualment lluitant en les primeres posicions amb equips com precisament, els joanencs, entre altres, per tal d’intentar aconseguir aquest ascens a la Tercera Divisió. Actualement son 4ts a la taula classificatòria però a tant sols 1 punt del segón classificat, es preveu un frec a frec interessant en aquesta categoria al haver-hi molts equips implicats.

Molts anys després es tornarà viure un Monistrol – Manresa en competició oficial, i es que per recordar l’últim precedent, ens hem de remuntar fins a l’antiga Nacional A.

La Copa Catalunya porta bons records a la ciutat de Manresa, seu en dues ocasions consecutives de la Final a 4 al Nou Congost, l’equip intentarà tornar a arribar a la ‘Final Four’ un repte però que no serà gens fàcil.

En cas de passar de ronda, el proper rival seria o be el Castellbell o el campió de Lleida.

 

PARTITS 4a RONDA

VILAFANT 1 – 2 SANT JOAN DE VILASSAR

JESUS MARIA 3 – 3 RIPOLLET

ESCOLA JORDI TORRAS 1 – 4 SALOU

OLIMPIC FLORESTA 6 – 2 LA UNION

TREMEDAL 1 – 3 PENYA ESPLUGUES

CASTELLAR 3 – 6 ESCOLA PIA 

MONTCADA 2 – 2 NATACIÓ SABADELL

ESPARREGUERA 2 – 2 SALA 5 MARTORELL

PARETS – CERDANYOLA (23 de febrer)

MONTSENY – GRÀCIA (23 de febrer)

ABRERA – ALFORJA (23 de febrer)

GAVÀ – HOSPITALET (24 de febrer)

SPORTING MONTMELÓ – MATARÓ (24 de febrer)

CASTELLBELL – (Campió de Lleida)