CRÒNICA: MURO FUTSAL – COVISA MANRESA F.S.

MURO FUTSAL  4  –  5  COVISA MANRESA F.S.

MURO FUTSAL : Josep, Junior, Guillermo, Eduardo i Juan Antonio / Marcos, David, J, Miguel, Eusebio, Douglas, Miquel i Agustin.

COVISA MANRESA : Adil, Lavado, Eric Castillo, Manu i Ambrós / Santa, Guille, Josan, Asis, Gerard, Terri i Nabil.

ÀRBITRES: Canovas Maldonado i Llabres Covas.

GOLS : 0-1 Terri m.7; 1-1 Eusebio m.8; 2-1 Eusebio m.17; 2-2 Asis m.19; 2-3 Manu m.19; 2-4 Asis m.33; 2-5 Asis m.36 (DP); 3-5  David m.39; 4-5 J.Miguel m.40

PATINT FINS L’ÚLTIM SEGÓN

Cinquena victòria consecutiva del Covisa Manresa, aquest cop en una de les pistes més dificils del grup i enfront un equip expert i molt dur en que els àrbitres del partit han permés que aquesta circumstància fós la tònica general del matx.

Els manresans han fet un partit molt complert com ens tenen acostumats en les últimes jornades. Després que Terri avancés al seu equip, els balears han empatat i poc després han donat la volta al partit. El conjunt local ha jugat lent i dur,  provocant moltes interrupcions de joc. La seva experiència i veterania estava a la pista però en l’últim minut de la primera part, Asis i Manu han donat la volta al marcador a l’espera del que podria passar al segon temps.

No ha estat fina al minut tretze de la represa quant el golejador Asis ha ampliat les diferències. A partir d’aquí i amb Muro amb cinc faltes, els col·legiats han expulsat al porter local i Asis ha transformat en doble penal el cinquè gol. Era una avantatge certament important però amb el sistema de porter jugador, els balears han marcat dos gols a un minut pel final i a pocs segons i amb la botzina al caure han tingut l´empat però altre cop Adil ha salvat els mobles.

Propera jornada de lliga a terres alacantines dissabte vinent a la localitat de Cocentaina. Contestano Ye Faki espera als manresans en el que serà la segona sortida consecutiva dels manresans. Abans, serà el Monistrol el proper rival dijous en l´eliminatoria de copa Catalunya a partit únic a la pista de Castellbell.