Notícies

PRÈVIA: MURO FUTSAL – COVISA MANRESA F.S.

CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA – SEGONA DIVISIÓ B 

DISSABTE 19 DE FEBRER 

PAVELLÓ MPAL. DE MURO (19:00 HORES)

MURO FUTSAL – COVISA MANRESA

Amb quatre victòries consecutives a la butxaca viatge aquest Dissabte el Covisa a les Balears. El conjunt mallorquí, recent ascendit a la categoria, porta lluitant jornada rerre jornada per la permanència i aconseguir continuar una temporada més a la categoria que tant els ha costat arribar.

A la seva pista tant sols ha perdut en dos partits de 9, sent aquests contra dos rivals punters com son Mataró i Barceloneta. Ha empatat en 3 ocasions (Ripollet,Hospitalet i Eivissa) i ha guanyat a Cerdanyola, Natació, Pou Escorial i Picassent.

Com a visitant, els de Ses Illes han mostrat una cara ben diferent, tant sols han sumat 3 punts i aquests van ser fa ben poc a Sabadell contra el renovat Amics del Pou. A Manresa, a la primera volta el resultat va ser de 8-4 pels bagencs. Muro es 13é a la taula a 1 punt de la permanència i amb 2 partits menys.

Serà sens dubte un partit molt complicat pels manresans degut a la classificació del rival i veient la seva situació en la que necessita mes punts que mai el fa mes fort i mes encara quant en aquestes ultimes jornades, els equips de la zona baixa estan sumant punts.

Els manresans viatjaran amb la plantilla en ple i en bones condicions conscients de les dificultats que posarà el rival sobre la pista i de que els punts son molt importants de cara mantenir aquest lloc actual de copa de rei a la classificació.

Amb quatre partits guanyats consecutivament es hores d´ara  l´equip màxim realitzador del grup tercer de la segona divisió B amb 104 gols. A mes Covisa Manresa te el privilegi de ser el segon conjunt màxim golejador dels sis grups de segona B. Gran Canaria en suma 120 i Tafatrans Tafalla 100.

 

Pau Machado: Els viatges a les illes sempre tenen dificultat, es un equip que està amb una altre dinàmica en aquesta segona volta, a la seva pista són molt més forts. Haurem de fer un partit molt complert per guanyar els tres punts. Si som fidels al nostre pla de partit, tindrem moltes opcions de guanyar. Hem de ser ambiciosos i aprofitar la ratxa que hem aconseguit per enganxar-nos al grup capdavanter.