COVISA MANRESA 8 – 6 CERDANYOLA FC

Covisa Manresa: Adil, Eric, Josan, Gerard i Asis / Lavado, Santa, Ambrós, Terri, Manu, Guille i Nabil

Cerdanyola: Larios, Javi, Busquets, Bernat, Albadalejo / Amores, Aguilar, Adrian, Alonso, Aron

Àrbitres: Hurtado Cana i Coelho Santana

Gols: 0-1 Albadalejo min.1, 0-2 Bernat min.2, 1-2 Santa min.4, 2-2 Eric min.5, 3-2 Guille min.6, 4-2 Lavado min.9, 5-2 Manu min.11, 5-3 Bernat min.13, 5-4 Amores min.17, 5-5 Alonso min.18, 6-5 Josan min.20, 7-5 Lavado min.37, 8-5 Manu min.39, 8-6 Amores min.40

Victòria important contra un Cerdanyola molt intens en un partit amb diverses fases i alternances constants. Ha estat el conjunt visitant qui s’ha avançat a l’electrònic en un vist i no vist (0-2) només començar el partit. Els manresans s’han refet i poc després han capgirat el marcador en 3 minuts (3-2) No prou amb això, els nostres han aprofitat la seva inspiració en aquell moment per marcar dos gols més i deixar el 5-3 a l’electrònic al 10 de la primera.

Això però donaria moltes voltes, greus errades defensives manresanes han provocat que els visitants empatessin el matx a cinc gols davant la incredulitat local, Josan però tornaria a avançar el Manresa a poc del descans.

A la represa, més control en els dos equips i respecte entre els dos conjunts, tot i que eren els de casa qui portaven més la batuta del matx i les ocasions. Els visitants han mostrat en els instants finals una intensitat elevada i fruit d’això, Alonso ha vist la segona targeta groga i l’expulsió, punt determinant en un moment clau del partit en el que els de Santi Lara ja estaven jugant amb porter jugador.

Lavado establia el setè gol en un moment en que el partit estava tot per decidir i molt ajustat, Manu sentenciava a 1 minut pel final i els vallesans maquillaven el marcador amb el sisè i definitiu.

Tercera victòria consecutiva de l’equip que després d’una mala ratxa, torna a agafar una bona dinàmica de resultats de forma consecutiva.

Aquest Dimarts (21:00)  gran partit al Pujolet, on rebem la visita del Futsal Mataró de Sito Rivera.