Notícies

CRÒNICA: RIPOLLET – COVISA MANRESA

FS RIPOLLET  6  –  4  COVISA MANRESA FS

RIPOLLET: Ivan David, Del Barco, Jordi, Porti i David. Alegre, Barceló, Ivan, Camacho, Carlos, Ponce , Dylan, Mateo.

MANRESA: Nabil, Lavado, Josan, Manu i Terri. Santa, Guille, Gerard, Ambros, Aleix i Adil.

COL·LEGIATS: Acero Montes i Gelonch Borras

Gols: 1-0 Ivan m4; 2-0 Alegre m9; 3-0 Mateo m11; 3-1 Lavado m13; 3-2 Terri m15; 3-3 Lavado m17; 4-3 Ivan m23; 5-3 Ivan m29; 6-3 Dylan m30; 6-4 Manu 3

Dura derrota manresana al Joan Creus en la que s’ha estat a punt de donar la volta al marcador a la primera part però, a la represa, els mateixos defectes han determinat deixar de sumar tres punts.

Inici de partit on el Ripollet ha estat molt superior en els transcurs dels primers 10 minuts. El conjunt local sortia amb la pilota controlada ja que la defensa manresana no era efectiva a la zona alta de la pista. Tres gols locals en els primers 10 minuts podíen haver decantat el partit pels de casa amb el primer i el tercer gol a pilota aturada en un llançament de córner i en una falta directa.

Però no ha estat així ja que, amb un parcial de 3-0 en contra, els de Pau Machado han tret les seves armes i efectuant una defensa alta han empatat el partit. Els manresans han superat totalment al Ripollet en aquests instants i no li han donat la volta per manca de bones finalitzacions als peus de Guille i Ambros.

A la segona part i als seus incis, defectes semblants als de la primera part. Dos xuts exteriors llunyans han suposat el quart i cinquè gol local i el sisè en una contra a determinat el partit. Amb el joc de porter jugador, Manu ha maquillat el resultat a dos minuts pel final sense sensació de remuntada en cap moment.

El Manresa ha jugat aquest partit amb les baixes del porter Adil, Eric Castillo, Asis i Kalet. En el transcurs del partit s’ha lesionat Josan.

Ara, a preparar el partit del Pujolet davant el lider Mataró del dia 8 de gener. La setmana vinent, vacances per tota la plantilla i retorn a les sessions el dia 27 de desembre.