Notícies

CRÒNICA: MANRESA – BARCELONETA

COVISA MANRESA 1 BARCELONETA FUTSAL 3 
COVISA MANRESA: Adil, Lavado, Manu, Terri, Ambros / Eric Castillo, Santa, Kalet, Guille, Josan, Asis, Gerard i Nabil.
BARCELONETA FUTSAL: Abraham, Paredes,Oscar Agustin, Jaen, Toti / Rachid, Gordillo, Escobar, Brià, Moha i Pol.
ARBITRES: Lucas Antón i Pablo Villaescusa

GOLS: 0-1 Rachid m.8  0-2 Moha m.27  1-2 Ambros m.34  1-3 Moha m.37

UNA ERRADA  HUMANA GREU ARBITRAL CANVIA EL PARTIT. 

Dos partits consecutius en que l´equip manresà ha patit arbitratges adversos han suposat dues derrotes. Els col·legiats valencians a Eivissa varen ser protagonistes d’una acció clau que va ser vital per la resta de partit. Doncs avui, s´ha tornat a repetir aquesta circumstància en el moment de l’anul·lació del gol de l’empat manresà a breus instants per marxar al vestidor. Covisa Manresa ha perdut la quarta plaça a la taula en benefici dels barcelonins i ara es sisè.

Ha començat el partit amb l’equip visitant demostrant una certa superioritat sense que els del Pujolet poguessin entrar al partit. El joc manresà es manifestà sense accions atacants i tot i l’igualtat a la pista, els barcelonins eren un equip mes sencer. Al minut 8, Rachid avançat al seu equip i amb aquest marcador han marxat els dos equips al descans. Abans pero, la jugada conflictiva del partit al ser anulat un gol als manresans ja que el col·legiat no ha esperat un segón mes tard a xiular l´infracció evitant així l´empat manresà.

A la segona part, Barceloneta ha fet el segón gol desprès d´una gran acció col·lectiva al minut 7 davant un Manresa que no acabat d’entrar al partit. A 6 sis minuts pel final, Ambrós ha reduït diferències  i amb els locals ficats de ple al partit i fent els millors minuts, una acció defensiva de molt poca intensitat i sense ajudes ha decidit el partit amb el tercer gol visitant quant l´ empat estava al caure.  Joc de cinc ordenat per Pau Machado sense conseqüències en els últims moments de partit.