Notícies

PRÈVIA: MANRESA – BARCELONETA

Campionat Nacional lliga 2a divisió B grup 3

Dissabte 27 novembre, 18:30 hores  Jornada 11

Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa

COVISA MANRESA – BARCELONETA FUTSAL

  

Oblidada ja la derrota a Eivissa, el Covisa Manresa rep a un dels equips punters de la categoria en l’onzena jornada de lliga de segona B. Els manresans esperen el partit amb ganes davant un equip plegat de gran jugadors i que de la mà de Oscar Redondo han confeccionat una plantilla excepcional a nivell individual . I això que a inicis de temporada varen perdre al seu golejador Juanjo.

El conjunt barceloní a fora del pavelló Marítim ha jugat cinc partits. Te un bagatge de tres victòries, (Muro, Escorial i Hospitalet) un derrota a Mataró i un empat a la pista del Natació Sabadell. En canvi de local, disposa de tres victòries, ( Escola Pia, Ripollet i Cerdanyola ) un empat amb Picassent i una derrota amb el Sala 5 Martorell. Així que tan a casa com a fora te exactament el mateix criteri de resultats. Barceloneta es amb 20 punts cinquè a la taula i amb els mateixos, Covisa Manresa que es troba en quarta posició.

A l´entorn manresà, Pau Machado pot comptar amb els tretze jugadors de plantilla amb el dubte de Josan que ha patit dues lesions en pocs dies. La novetat es la de Guille  fitxat recentment i s’ha evitat la sanció d’Asis que va ser expulsat al primer minut de partit a Sta. Eulària del Rio en que el club manresà va presentar al·legacions a Competició Covisa espera a la Barceloneta invicte al Pujolet i superar aquest obstacle pot suposar mantenir-se a la zona privilegiada amb un global de sis  victòries, dos empats i dues derrotes fina ara.

Oscar Redondo: “Vamos a la pista más difícil”

Jugamos ante el equipo que està más en forma en éstos momentos de la liga cómo tambien en una pista muy complicada de ganar donde tendremos que hacer las coses muy bien. Imagino un partido igualado que se puede decidir por detalles con dos equipos que quieren el balón.

Pau Machado: “Barceloneta ja es una realitat a la lliga”

Jugarem davant d´una de les millors plantilles i cos tècnic de la categoria. Cada any progressen i ara ja son mes que una realitat a la lliga. Barceloneta es un equip amb un estil de joc  molt curiós amb pilota i defensivament duríssim, Haurem de superar cada duel individual per sumar els tres punts i esprem de nou veure la resposta de la nostre gent a les graderies.

 

Plantilla Barceloneta Futsal

Abra,  Pol Carmona (Cerdanyola),  Maxi, Rachid, Lopez, Paredes, Oscar Agustí, Toti (Cerdanyola) Alex Brià, Xavi Jaen, Gordillo (Futsal Lleida), Peramós, Rafita, Moha(Kinguerseim)

 

                                                                                                                                 HORARIS DE LA JORNADA