Notícies

CRÒNICA: UD IBIZA – COVISA MANRESA

UD EIVISSA GASIFRED 10: Gonzalo, Dani, Mendi, Lolo i Victor Delgado, Carlitos, Sego, Sergio Parra, Marquina, Leon, Marrupe, Eric Tabares.Polpi.

COVISA MANRESA 5 : Nabil, Terri, Eric Castillo, Asis i Lavado. Kalet, Josan, Ambros, Manu, Santa, Gerard i Adil.

ARBITRES: Soler Baño i Perez Nacher ( Comitè Valencià)

GOLS: 1-0 Víctor Delgado m.1, 2-0 Víctor Delgado m.2, 3-0 Lolo m.3, 4-0 Sego m.4, 4-1 Manu m.7, 4-2 Manu m.11, 4-3 Eric m.11, 5-3 Sego m.17, 6-3 Victor m.20, 7-3 Mendi m.25, 7-4 Terri m.29, 8-4 Polpi m.31 ,  9- 4 Polpi m.35, 9-5 Ambros m.35, 10- 5 Lolo m.40

Els àrbitres valencians i el nefast inici de partit de Covisa Manresa, ha propiciat que al minut 4 el conjunt visitant tingués advers un parcial de 4-0 al marcador.
Malament han començat les coses, primer xut local, primera errada individual i primer gol dels eivissencs. Moments després, una agressió de Mendi a Lavado no sancionada, comporta un aldarull general en que es expulsat Asis de forma injusta ja que el marroquí en cap moment agredit al jugador local. Amb inferioritat per l’expulsió, els locals marquen el segón gol i davant la devallada manresana, fan el tercer i quart continuadament.

Pau Machado tenia el partit capgirat però els manresans no han llençat la tovallola i en dues accions d’estratègia han reduït diferències amb dos gols. Arriba poc desprès el tercer gol de Eric Castillo i amb el Manresa ficat totalment dins el partit, una pèrdua de pilota defensiva individual dona aire als illencs al fer en cinquè gol.
Covisa ha seguit amb el resultat advers i ha tornat a perdre els papers durant una estona rebent el sisè a molt pocs segons pel descans.

Amb el parcial de 6 gols a 3, ha començat la segona part i en un contracop, els locals han fet el setè. Faltaven 13 minuts pel final i Pau Machado ha ordenat joc de cinc amb porter jugador amb molta estona per davant. Restava molt de partit i el nou sistema era de molt risc però Terri ha reduït diferències amb el quart gol. Covisa ha continuat arriscant, tant que el porter Polpi ha fet dos gols consecutius de quaranta metres a porta buida. D’aquí fins al final , un gol mes per cada equip.

Punt i a part pels col·legiats. Si el Manresa no ha fet bé les coses, la parella valenciana tampoc ha estat a l´alçada amb perjudici dels interessos manresans. Una expulsió injustificada ha marcar l’esdevenir del partit surtin sense càstig l´agresor Mendi que es qui ha propiciat l´inici de tot l’aldarull amb una agressió sense justificació a Lavado que no ha tingut càstig.