Notícies

PRÈVIA: UD IBIZA – COVISA MANRESA

Campionat Nacional lliga 2a divisió B  Grup 3

Pavelló Sta. Eulària  des riu    Jornada 10

Diumenge 21 novembre  12, 00 hores

UD IBIZA GASIFRED – COVISA MANRESA

AMB EL REPTE DE MANTENIR LA BONA LINEA

En motiu de les obres en que està sotmès el pavelló titular eivissenc, el partit es trasllada a la localitat  de Sta. Eulària. Arriba la desena jornada de lliga amb un Covisa Manresa que només ha patit una derrota fins el moment. En aquesta ocasió visita a un dels equips mes difícils de la categoria i que hores d´ara mana al quart lloc de la taula amb 19 punts, un menys que els manresans que en tenen 20.

UD Ibiza Ciutat d’Eivissa es un dels equips mes realitzadors de la categoria. A la seva pista no coneix la derrota on ha guanyat al Pou Escorial, Mataró, Hospitalet i Natació Sabadell. Mentre a fora va empatar a la pista de l´Escola Pia Sabadell, va guanyar a Ripollet i Picassent i perdre a Martorell i Cerdanyola. Aquesta temporada s´ha reforçat, un projecte que Amadeo Salvo vol portar el mes amunt possible com a secció de futbol sala de la UD Ibiza de futbol tot i que la firma Gasifred no ha perdut identitat.

Jugadors com Marquina del Guadalajara o be Dani Gomez del Leganés son uns dels reforços mes importants mentre Lolo, fitxat d´Italia es un dels jugadors ben posicionat a la taula de golejadors de la categoria. Covisa Manresa viatja a les illes amb el bagatge de sis victòries, dos empats i una única derrota amb quatre victòries consecutives.

La última ocasió que els dos equips es van veure les cares va ser en la 2005/06 en l’última temporada dels manresans a divisió de plata.

El conjunt manresà sortirà aquest dissabte a la tarda en direcció a la illa eivissenca.

 

NACHO GARRIDO: ENTRENADOR UD IBIZA

” TENEMOS UN PARTIDO COMPLICADO,ESTÁN EN EL MEJOR MOMENTO”

Solo tienen una derrota y estan en un buen momento de juego. Su plantilla compensada le permite  ser regulares y no cambian dentro y fuera de casa. Esperamos competir bien y causarles problemas pero habrá que estar al cien por cien para sacar algo positivo. En definitiva, un partido complicado.

 

PAU MACHADO: ENTRENADOR COVISA MANRESA:

“ ANEM A PER LA SEGONA VICTORIA FORA DE CASA”

Es una de les sortides es complicades del calendari on ens enfrontem a un equip amb estructura professional. Tenen jugadors de superior categoria que ens dificultarà la nostre tasca. Anem amb l’ambició d’aconseguir a segona victòria fora de casa, mantenir el nostre nivell de joc i seguir millorant com equip.  Serà un partit físic i tàctic o no es poden cometre errades.

 

PLANTILLA UD IBIZA GASIFRED CIUTAT D’EIVISSA

POLPI, CARLITOS, DANI GOMEZ (LEGANÉS) MEHDI, SEGO ( PALLEJÀ), VICTOR DELGADO, CHALY, SERGIO PARRA, GONZALO ( COINEÑA ) , MARQUINA ( GUADALAJARA ) ALVARITO, MIGUEL LEON, LOLO,( TENAX/  ITALIA ) ERIC TABARES ( BASTIA / FRANÇA ) , SAUL MARRUPE,

ENTRENADOR: NACHO GARRIDO ( META CATANIA / SERIE A1 ITALIA)