Notícies

CRÒNICA: COVISA MANRESA – MURO

COVISA MANRESA 8

MURO FUTSAL 4

COVISA MANRESA : Adil, Eric Castillo, Asis, Ambros i Gerard / Lavado, Santa ,Kalet, Manu, Terri, Aleix i Nabil.

MURO FUTSAL : Tutus, Edu, Iturbe, Junior, Aicher / Gabi, Julio, Nico.
Àrbitres: Vicente Guardia i Joaquin Sierra:( Comité Aragones )
Gols:  0-1 Iturbe m.3; 1-1 Asis m.6; 2-1 Asis m.12; 2-2 Junior DP m.18  3-2 Santa m.18; 4-2 Asis m.20

5-2 Asis m.22; 6-2 Manu m.23;  7-2 Terri m.23;  8-2 Eric Castillo m.24;  8-3 Aicher m.31 8-4 Ambros pp m.40
EL MANRESA ENDERROCA EL MUR A LA REPRESA I FA UN PAS DE GEGANT A LA CLASSIFICACIÓ
Catalans i balears han protagonitzat una primera part equilibrada i de bon nivell i un segón temps amb Covisa amb efectivitat golejadora i amb un equip visitant desgastat per la minsa profunditat de banqueta. Ha començat el partit amb Muro Futsal molt centrat en el matx i apretant de valent fins el punt que s´han avançat al marcador. Poc desprès, dos trets exteriors de Asis han donat la volta al marcador. Amb els dos equips amb cinc faltes, ha caigut la sisena als manresans i Junior ha transformat un llançament des dels 10 metres. Sense temps de respirar, Santa de taló ha fet el tercer i Asis el quart de doble penalti després d’una falta molt ben provocada per Santa a un contrari.
Amb un parcial favorable als del Pujolet, ha començat la segona part amb un raig de gols dels de Pau Machado. En els primers cinc minuts s’han aconseguit quatre gols tancant un partit amb quinze minuts encara per jugar.  Amb un parcial de 8-2, els balears han maquillat el marcador amb dos gols.
En la propera jornada, Covisa Manresa rebrà dissabte a les 18:30 al conjunt alacantí del Contestano Ye Faki de Cocentaina al Pujolet.
                                                                                                             FOTOS CEDIDES PER JORDI BIEL