Notícies

PRÈVIA: MANRESA – MURO

Campionat Nacional de Lliga 

Diumenge 24 d’octubre (12:30) Jornada 5

Pavelló Mpal El Pujolet (Manresa) 

COVISA MANRESA FS – MURO FUTSAL

 

 

Amb l´empat a la butxaca després de la visita a Cerdanyola, Covisa Manresa rebrà diumenge a casa al conjunt balear de Muro Futsal. Un equip recentment ascendit a la categoria de bronze després de molts intents d´ascens de tercera divisió a l´actual. Muro, població situada al nord de Mallorca competeix aquesta temporada amb I’esport mes important de la localitat. I en aquesta ocasió, aquest conjunt arriba a Manresa amb sis punts a la taula.

A casa seva s´ha fet fort amb victòries davant Escola Pia i Escorial, va caure derrotat en la primera jornada contra la Barceloneta. En canvi a fora, va perdre ajustadament a pista del Natació i va sortir golejat de Cerdanyola. Aquest es doncs el bagatge actual dels balears que amb aquesta puntuació estant fora del descens, objectiu essencial d’aquest equip.

Enguany ha mantingut una gran part de la plantilla en relació a la temporada passada a excepció feta de dues incorporacions del Calvià Palma Futsal. Una d’elles la del porter Yusi que tant bona sensació va causar el seu pas pel Pujolet les 2 darreres temporades a les files del Calvià.

Muro pateix molt lluny de les illes tot i tenir a un parell de jugadors dins el ranking dels 15 màxims golejadors del grup 3 de 2a divisió B.

Al Covisa Manresa, han existit diversos jugadors tocats físicament en relació l’últim partit. Sembla però que es van recuperant de cara al partit de diumenge i finalment Pau Machado podrà comptar amb la totalitat dels seus components a excepció de Josan a qui se li farà una ressonància el proper dijous.

Covisa només coneix que victòries quant juga de local i diumenge te l’ocasió de sumar-ne una altre. I no oblidem que després d´aquest partit, els manresans tindran altre vegada partit a casa davant el CD Contestano Ye Faki, equip alacantí de la població de Cocentaina.

Es de vital importància la victòria per no despenjar-se dels llocs privilegiats de la taula que hores d´ara ostenten un elevat nombre d’equips.

Tofol Segui (Entrenador Muro Futsal) “EL MANRESA ES MEJOR EQUIPO DE LO QUE MARCA LA TABLA”

Tofol Segui lleva más de 30 años relacionado con el fútbol sala en diversos equipos de las islas. Ante el partido del domingo manifiesta: En los partidos como visitantes nos cuesta puntuar dada la infraestructura del club. Es más, prácticamente no nos hemos reforzado para dar premio a los jugadores que consiguieron el ascenso esta temporada. Un equipo que asciende a segunda B debe de potenciar la plantilla y en nuestro caso no se ha producido así. El Manresa nos va a crear muchas dificultades pero bueno, lo intentaremos.

Pau Machado (Entrenador Covisa Manresa): “HEM DE FER BO EL PUNT DE CERDANYOLA”
Després d´un bon partit a Cerdanyola, afrontem el partit de diumenge amb el caire de fer bon el punt aconseguit dissabte passat. El nostre equip cada dia està millor amb una motivació altissima davant un rival que ens jugarà amb un sistema molt directe amb jugadors experts. Muro ve d’una victoria important a casa seva amb dos jugadors amb un potencial important golejador. No variarem l´idea de joc intens en atac i defensivament amb un Pujolet que ens pugui recolzar.
Plantilla Muro Futsal
YUSI  ( ETB Calvià Palma Futsal)
GABI
JULIO
ARCHER ( ETB Calvià Palma Futsal )
CHIQUI
JUANMI
JUNIOR
ITURBE
EDU
QUIQUE
JOAN
NICO
MARC
TUTUS