4-4 Santa m.33
4-5 Asis m.36
5-5 Hector Albadalejo m.38
PUNT D’OR A CERDANYOLA
Inici de partit molt intens dels locals que han entrat al partit molt be aconseguint el primer gol només començar amb un xut exterior de l´ex jugador del Salou Ricardo Jorge “Ricardinho”  A partir d’aquesta acció, els manresans reaccionaren amb un gol de Lavado. A partir d’aquest moment, els manresans han pressionat a la primera línea de defensa local durant tota la resta de la primera part. Manu i Eric Castillo en poca estona de marge han donat la volta al marcador deixant un parcial de 1-3 l´electrònic. Minut negatiu als últims instants de la primera part de Covisa en que els de Santi Lara han empatat el partit amb dos gols marxant al descans amb empat a tres. Abans, amb el parcial de 1-3 Ambrós ha tingut als seus peus poder fer el quart davant el porter Larios.
Després d´una primera part excepcional dels manresans, s´ha entrat al segon temps sense tanta intensitat i amb cap dels dos equips mostrant tant talent. Amb aquestes premisses i a mitjans de la segona part, els locals s’han avançat al marcador però ha estat Santa poc després qui ha tornat a posar el conjunt bagenc dins el partit al aconseguir el gol de l’empat a quatre a set minuts pel final.
Amb joc altern, Asis ha fet el gol del partit amb una gran gardela desde fora l’àrea avançant al seu equip a quatre minuts pel final. Amb la mínima desavantatge, els de casa han sortit amb porter jugador i han empatat a dos minuts per acabar. Poc després, han disposat d’una segona ocasió que han errat a pocs segons per la botzina final. Al final, un punt que es pot considerar com a positiu, en un partit en que com cada any que el Manresa visita Guiera, no sol defraudar on hem tornat a viure un partit emocionant i amb el marcador ajustat fins al final.
Atenció! El proper partit serà DIUMENGE a les 12:30 on es rebrà al Muro Futsal balear.