Notícies

CRÒNICA SALA 5 MARTORELL – MANRESA

SALA 5 MARTORELL 3 – 2 COVISA MANRESA

Sala 5 Martorell: Imad, Pau Albacete, Malik, Pavel i Ramon / Oussama, Mario Silva, Lambir, Ibai, Espinosa, Coca i Arriero

Covisa Manresa: Adil, Lavado, Eric Castillo, Josan i Ambrós / Gerard, Santa, Asis, Terri, Manu, Kalet i Nabil

Àrbitres: Perez Porro i Guillem Alonso

GOLS: 1-0 Pavel min.25; 2-0 Pavel min.26; 2-1 Josan min.37; 3-1 Ramon min.38; 3-2 Eric min.39

 

ELS PETITS DETALLS DECIDEIXEN UNA PARTIDA D’ESCACS.

Una primera part descafeïnada amb dos equips defensius, sense massa ocasions de gol i amb tant sols 2 faltes.  Així es podrien resumir vint minuts molt tàctics, sense brillantor en el joc ni rapidesa. Domini local en bona part d’aquest primer període i reacció dels de Pau Machado als instants finals amb set arribades a la porteria de Imad sense efectivitat final.

A la represa s´ha despertat el partit a partir del primer gol local en el llançament d’una falta d´estratègia en que Pavel ha rematat al segón pal. Aquesta acció de falta ha estat precedida d´un forceig entre dos jugadors en la que es podia haver assanyelat qualsevol infracció Els col·legiats van estimar sancionar al Manresa quant en primer terme qui va fer la falta va ser el pivot local a Santa en situació de tanca. Amb aquest marcador i amb els visitants tocats pel gol, els martorellencs van aprofitat fer el segón i encarar el partit al seu favor desprès d´una errada individual a mitja pista.

Passaven els minuts, els de Pau Machado no reaccionen i varen sumar la cinquena falta acomulativa 10 minuts per acabar el partit. Evidentment que aquest fet podia condicionar el partit però els bagencs varen saber aguantar aquesta incidència durant tota la resta de partit.

 Amb aquests paràmetres, la parella arbitral no va senyalitzar la segona tarja groga al local Oussama. Aquest sense intenció de jugar la pilota i sense interceptar la mateixa i si la cama de Josan, aquest va rebre una clara falta sense sanció a l’oponent. Aquest fet no va ser penalitzat per cap dels dos col·legiats perjudicant els interessos visitants.

A cinc minuts i cinquanta segons pel final, els manresans varen optar pel joc de porter jugador i a tres minuts per acabar varen reduir diferències amb un gol de Josan. Poc desprès, Asis va tenir l´empat en una jugada al segon pal i amb el partit boig, Ramon va fer el tercer amb la defensa visitant descompensada.
Cop dur pels nostres on es podia haver passat del possible 2-2 al 3-1, però Eric tornava a donar vida als nostres a poc més d’un minut pel final. Els nostres van tenir temps per seguir provant el porter-jugador però el marcador no es va moure.