Notícies

PRÈVIA SALA 5 MARTORELL – MANRESA

Campionat Nacional de Lliga 2a divisió B

Dissabte 2 d’octubre (20:15 hores)

Pavelló Mpal de Martorell

 

DOS EQUIPS INVICTES CARA A CARA 

Tercera jornada de lliga que ja ens depara el clàssic derbi intercomarcal entre martorellencs i manresans. Un partit que sempre te atractius que el fa diferent, i que s’ha accentuat en les darreres temporades degut al nivell dels dos equips. Dos conjunts que es coneixen a la perfecció i ara més tenint en compte la batuta de diversos jugadors que han militat i militen en ambdues formacions.

Pel que fa als locals, va derrotar (3-0) al CN Sabadell en la primera jornada i en la darrera es va emportar un ajustadissim duel a Cerdanyola (5-6) En ambdues ocasions, els de Martorell van haver de suar per a doblegar els seus rivals , mentre que a la Copa del Rei, el passat dimarts van caure eliminats al perdre (3-5) contra el Hospitalet, últim rival dels manresans que van sortir derrotats del Pujolet dies abans. Els de Martorell arriben al partit amb el 2/2 victòries mentre que els nostres amb un bagatge d’1 empat i 1 victòria.

A l’equip de Pau Machado normalitat absoluta, aquesta setmana ha pogut comptar amb tots els jugadors disponibles excepte Kalet. Asis va tornar els entrenaments el passat Dilluns al tornar ja amb la seva selecció del Mundial i ha entrenat tota la setmana amb normalitat.

El partit es podrà seguir en streaming a la web de la fcf.cat

 

PLANTILLA SALA 5 MARTORELL

ARRIERO
IMAD (PALLEJÀ)
ALEX
MALICK
PAU ALBACETE
OUSSAMA
FOUAD
HUSSE
PAVEL (SALOU)
PABLO
RUSI
RAMON
SILVA (PALLEJÀ )
CORVO (LLIURE)
Pau Machado: Entrenador Covisa Manresa
“M’apasiona competir davant un gran equip” Serà un partit complicat com tots però aquest cop tindrem davant al millor atac de la lliga. La temporada passada ja van fer valer el seu potencial i enguany s’han reforçat encara més. Es apassionant enfrontar-se a un equip de tant nivell on tenim una enorme il·lusió per competir i comprovar si l’equip segueix millorant com a visitant. Cal aprendre dels erros que varem cometre en les dues primeres jornades per aconseguir la victòria.
Victor Gonzalez: Entrenador Sala 5 Martorell
” Serà un partit dificil contra un històric del futbol sala, volem seguir sumant de 3 en 3 “